Ne fájditsd a szivem te latin robin hood.......
Mennék én.....de nagyon.....
csak sajnos vasárnapi apukavagyok.....
Bencemester meg várja apukáját reggel,hogy jön érte........
Ismerjük Lacika esetét,mi is gyujtottunk neki mécsest,tibike a mai napig sem mondta el mi is történt pontosan,de a nyomokból itélve nagyon durva baleset lehetett,nem is ez a lényeg.Mi is veszítettünk el közeli jó barátot ismeröst,de ha ezért nem motorozol tovább csak az önsajnálatot bizonyítja semmi mást.
Igazad lehet,hogy utban vagyunk a naszályon mert nem sürün mentek el mellettünk,kivéve katalinpusztát ahol csak szigorúan 50-nel vagyok hajlandó átmenni
Köszi ZORRO, lehet tényleg jót fog tenni egy kis motorozás, de csak ovatosan.
Még az este felszerelem a lámpákat, kicsit csunyácska lesz a gépem de nem baj...(még idomok nélkül is szebb mint egy xx )
Én csak annyit tudok mondani neked Zo, hogy meghallgatlak mert én is megéltem ezt azt! Sőt most is gyűlik körülöttem a "válság stáb", tehát tudom miről beszélsz!
Ekkor a legjobb kimotorozzni magadból, ne gondolj semmire csak a kanyar ívét figyeld!
hajnali négy!
Oszt leszarom!Gurul és kész!Elmultakmár azok az idök,mikor érdekelt ez a vas!
Majd mesélsz!
Én most megyek tolni a csajt!
Hallod, toltam a csajt du-ra
nincs rendben.....
ha ma lett volna...........
mindenesetre jjó motorozást mindnyájatoknak.
Mikor indulsz reggel?
Mennék én.....de nagyon.....
csak sajnos vasárnapi apukavagyok.....
Bencemester meg várja apukáját reggel,hogy jön érte........
Akkor 10-kor tali?
Az ember ami számit..
az igaz ember mindig igaz marad......akármin ül.
(bocs hogy belepofáztam)
Az ember számít!
Igazad lehet,hogy utban vagyunk a naszályon mert nem sürün mentek el mellettünk,kivéve katalinpusztát ahol csak szigorúan 50-nel vagyok hajlandó átmenni
Még az este felszerelem a lámpákat, kicsit csunyácska lesz a gépem de nem baj...(még idomok nélkül is szebb mint egy xx
Ekkor a legjobb kimotorozzni magadból, ne gondolj semmire csak a kanyar ívét figyeld!
Csak nyugi...gyere!
csak ritkán akarok!
Nem biztos hogy a pozició a lényeg.. lehet a részvétel..