Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem röhög mert
az összes ajándékot elveszem
Jó reggelt!
ha ezt a vidit végig nézed akkor a végén az ablak mellett kijön, h elküldöd a barátaidnak... arra rányomsz és felül beírod h ki küldi milyen email címről, üzenet hozzá, ellenőrző kód, majd h milyen nevet írjon ki( vezetéknév, keresztnév) és végül az illető email címe!
Üdv Kriszti
hol lehet ilyet csinálni?
már vártuk ,a hatását
ez komoly
Szia!

Gratulálok,,,most láttam csak a híradót!

http://TRL2.TV/View/?v=044954c...

Üdv,

zoohayabusa
az rendben de ha jol megnézed a kutya meg a gyerek a csomagtartoban van...........................
ott könyörgött nekem hogy rakjam be öket hátra hogy felkenödjenek az oldalára

szép kis család
áá fenét

m3 bevezetötöl vácig meg vissza
Jóóóó estét!
Ez a szerelőm udvara, nem az enyém.
Mi az az Mz ott a lepel alatt
oké
Persze természetesen nem veled van gáz hanem velem.. kisssé alacsony a büdzsém sajna. De ha változik szólok feltétlen.
Sajnos nem tudok mit kezdeni vele!sorry
Jahh, már nézegettem a cuccost de sajna még lapátot kell találjak az árához.
Beszámítanál gyári elejét?
Sziasztok!
Láttam a hayabusa fékrendszer volt a téma!Nekem van egy komplett új busa futóművem fékrendszerrel együtt!
üdv:Laci
Fazer1000! Ráhagytam ebben az állapotban, majd jövőre a többit!
Egyujjas... Nekem a mostani tuti kombináció, amivel már tényleg elégedett vagyok: Gyári tárcsa, R1 radiális, monoblokk féknyergek, Vesrah SRJL17 verseny szinter betétek, fémhálós csövek, Brembo 19RCS felső munkahenger. Viszont én a helyedben megpróbálnám első körben a Ferodo XRAC betéteket, állítólag az is nagyon jó, csak nem tudom van-e 6 dugós Tokico nyereghez. Vagy valahogy ráműteni egy nem radiális Yamaha monoblokk nyerget. Széria motorok közül a furulyákon van a legjobb technikáju fék szerintem.
Bár már azt is gondoltam, hogy ha lenne egy teljesen elhajlott k3-4 villa, csak a talpat is ki lehetne cserélni...
Te figyu és milyen a radiális rendszer? Jobb mint az előző? Mert nekem is agyon kell fejleszteni a féket elől hogy meg is tudjak állni. A digóktól hoztam egy 19x18mm es mart felső radiális főfékhengert meg fémcső meg most lesz szinter rajta de még mindíg nem 100% esetleg neked jobb ötlet?
A K5-6-os gixxer eleje van benne, de ha most csinálnám, a K3-4 -ét tenném bele, egyrészt olcsóbb, meg az újabbiknak a fék eltolása más, vagy kell tenni egy 2 mm-es távtartót a féktárcsa alá, vagy új villahíd kell, ami 4 mm-el keskenyebb. Mostani eszemmel az Usa-ból hozatnék hozzá villát kb féláron, mint amennyiért én vettem...