Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenkinek!
Kb 12 perc,de nekünk egy csillárba is került a gyakorlás!
Írd fel a Csöléjére
ó, látom jól megy a kilebegtetés
mennyi egy töltéssel a repülési idő? nekem is egy rotorlapát tört el, csak ehhez nem járt cserealkatrész
Köszi!
Andrew!Az enyém jól bírja még....pedig nap-mint nap légikatasztrófa van!Egyszer kellett csak rotor lapátot cserélni!De csak egyet!
szia!

én innen szereztem!

üdv,
Andrew
köszi, ennek utána járok!
. Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbevéve, csak sokszerencsét kívánok, majdutána tovább álok, ugy is tudtad hogy eztírom, de gondoltam azért megírom! B.U.É.K!
Mit nem adtam volna ha én írhattam volna fel
BUÉK MINDENKINEK!
andrew_kabai!
A lámpasötétítős cucc engem is érdekelne, honnan lehetne szerezni?
Buék Kedves Busás Kolegák!
Kanyarokban gazdag ujévet!
Ilyen bolhát a Suzuki autós szervizekben kaphatsz Suzuki Ignis ajtókárpithoz valót kérj, kb 200 Ft/db
Sziasztok!

Már eléggé elhatalmasodott rajtam a motor hiány, így ma kiéltem magam egy kis szerelgetésben...

Végre feltettem az új plexim és az eredmény is tuti lett!

Mr. telefonos segítségének és figyelmeztetésének hála nem téptem ki és szakítottam el ezeket a szarokat, azonban eltelt egy kis idő mire rájöttem hogyan lehet épségben kiszedni őket...
De most komolyan, ti hogy buheráltátok ki és vissza őket? Én lebontottam a műszerfal körül a műanyag burkolatot és belülről húztam ki őket... a visszahelyezés pedig szintén innen tudott korrektül megtörténni!
Ez a megoldás előtt rohad sokat bizergáltam kintről minden eredmény nélkül, így viszont fél perc alatt megvolt a berakás és a kiszedés is.

Végül nekiláttam lerobbantani a gép hátulját, mivel sikerült egy sötétítő szettet szerválnom a hátsó lámpára és indexekre.

A lámpára simán rá kell húzni a sötétített borítást és ilyen lesz... Természetesen ezen és az indexes sötétítésen megfelelő mértékben átvilágít a lámpa fénye, de alapból tök feketévé varázsolja a seggét és a nem működő indexeket, ami nagyon ütős!

Az indexes résznél azonban akadt egy kis gondom, meg már jól át is fáztam, úgyhogy folyt köv, lehet hogy már csak jövőre

Jah, a szerelés áldozatául esett egy bolha (vagy hogy hívják... az a közepén benyomós patent szerű valami). A farokidom alján az egyik megfáradt picit ... ilyet hol lehet szerválni?

Mr.! Te vettél múltkor helit, ugye? Most én is beboltoltam egy mikro helit, apache utánzatot... holnap már viszem is szervízeltetni, nem bírta a strapát

Remélem már mindenkinek kellően szilveszteri hangulata van, esetleg van aki már előszilveszterezik :)
Halihó Midas király! Most jöttek meg az indexek, frankók Köszi!
Tittelett!
Ja, és egy jobb kép :)
gondoltam beköszönök...
Mindenkinek BÚÉK!
Persze hogy nem az enyémből,a Tiédből!
Ne a ruhád anyagából indulj ki Pityusz!
Persze, hogyne! Gyere ide és nézd meg, hogy mennyire mű!
Az én napjaim úgy telnek,mint a nyugdíjasoknak:szorgalmasan,lassan,kimérten,és sokáigtartóan!