Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tiszteletem az uraknak!
...lábtörlőnek pl?...
Előre is köszönöm a fáradtságotokat.
És akár nyerhettek egy Kawás dzsekit hogy ki mire használja az az ő dolga
Híííjj az már jó hőmérséklet.
Erre még hideg van meg reggel mikor mentem Debrecenbe még az eső is esett.
17 fok volt a délalföldön!
Hát...felhúzunk egy horogra csalinak...
Képes voltál egy fotó kedvéért utánfutóval kivinni oda a mocit?

Remélem egyszer nekem is ilyenen kell majd fagyoskodnom

Estét mindenkinek!
Köszönjük szépen a dicséretet!
milyen jól néz ki azokkal a kis rövid dobokkal.
Hazaértem( már ha érdekel valakit)
Uppsz!
Én a befizetésnél csak a nicknevem írtam, azt nem hogy busatalálka 2009! Mosmilesz?
HÖLGYEK-URAK! A helyzet a következő: a barátomnál jelentkeztek a Hayabusa club-ból, hogy le kell foglalni a hivatalos szállást(ha valaki azt igényelné ez talán 45 euro/fő lenne éjszakánként) Viszont lenne olyan, hogy jugendherrberge, ez kb 40-60 kilométerre a találkozó helyszínétől és ez csak 15eur/fő/éj lenne kb. (ha van még szabad szoba). van 1,2,4 ágyas szoba fürdőszobával meg egy 6 ágyas, csak mosdóval. Ezért gyorsan el kellene dönteni, hogy hány fő akar jönni, mert egy-két napon belül le kellene foglalni a szállást, nehogy pofára essünk. úgyhogy hajrá
1. feket663
2. robert gaal
3. Zizó
4, Fiveurban sajnos egyedül
5, Herci egyedül

legyetek szívesek odaírni, hogy egyedül vagy partnerrel szeretnétek jönni.
Ez így igaz...
"A tőkések a munkásosztályt egyre több és több drága áru, épület, és technika megvásárlására fogják buzdítani.
Ezzel együtt arra ösztönözve őket, hogy egyre több drága hitelt vegyenek fel mindaddig, amíg a hitelek visszafizethetetlenekké válnak.
A bedőlt hitelek csődbe juttatják a bankokat, amelyek emiatt államosítva lesznek, és mindez végeredményben a kommunizmus születéséhez vezet."

Karl Marx, 1867 A Tőke
reggelt!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Már tudom!
Te mindig hajnali negyed négykor fordulsz a másik oldaladra.
Tehát csak de, 11-kor kelsz!
sporolok
Erről jut eszembe, annó a határon beszélgettem egy romániai magyar emberkével, mondta, hogy volt otthon 20 liter házi pálinkája, gondolta, hogy ne menjen kárba, megnősült. Ez a hozzáállás.
Én még a kezdetekkor átutaltam nekik, úgyhogy zsebben a 4 kiló. Gondolkoztam is, hogy megnősülök.
Igazad van Biri!
Ha lemegy az euró 250 forintra megspórolsz 8x 50= 400 forintot
ahh vágom