Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ájájájájájjjjjj Ö itt még Banditos volt
Majd valahogy összehozzuk
tisztelet.
az egyik szemem sir a másik meg nevet......sir mert nekünk(xx) már semmi dolgunk nem maradt.de nevet mert megoldjátok a vérszivást magatok.
Nekem is dereng valami
Minket meg kihagytak
Jo kis moccolások...........de várom már
Én már láttam valahol!
no ök is megvoltak
Ismeri valaki ezt a foszert?
Állitolag ratyi. Mondenki vigyázzon vele motorozás közben.
de ahoz xx kell
Ez igy nem igaz
Csináltunk már nem egyszer komoly igényes jó bulikat igy
Fából!
Jeahh Bödőcs 4eva
Mer ugye hón vóóón jóóóó....
Én azért sajnálom, hogy megszakad egy vonal ezzel. Bár én nem tudok (tudtam) volna részt venni de azért egy ilyen döntés nem lehet könnyű. Biztos nyomós okotok lehetett rá.
Szerintem a web inkább a spontán gyors szerveződésekre hajaz mint egy jól tételesen szervezett összejövetelre. Sok az írás így elveszhet sok infó is ... talán.

Vagy hóószán
már csak a héten van kori
Kedves Barátaim,Tisztelt Sportmotor!
Sajnos sok-sok telefonbeszélgetés után arra a következtetésre jutottunk,hogy a RETRO BULIT NEM TARTJUK MEG!Higgyétek el,hogy nagyon sokat gondolkodtunk rajta,de inkább nem!
Mi szerveztünk már néhány összejövetelt,amiket a mai napig is emlegetünk,oly sok kedves emlék jut eszébe sok mindenkinek........
Ezt nem szeretnénk lejjebb adni,és ezért határoztunk így:INKÁBB KIHAGYJUK....jobb ez így!Én botrányt nem szeretnék,"baráti összeférhetetlenség miatt"!SAJNÁLOM...de így látjuk jónak Mr.-nével
Nem akartunk senkit sem "befűteni",de a többség hozatta meg velünk ezt a döntést,a "saját érdekében"!
Mi sajnáljuk.........Mi egy IGAZÁN Mr.és Mr.-nés bulit szerettünk volna Veletek.........Sajnáljuk......
Mehetünk,Bár a multkor is csúnyán megkerültél a ringen
Jó reggelt!
Most üdvözölném a korán kelőket! (pl. Gábor bá)
5-kor még ugyanis alszom!