Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és nem volt vele gond?ledadogás,vagy valami más?
Gyakorlatilag üres volt.
Most érkeztünk meg nemrég
Pedig gondoltam rá hogy felhívlak
akkor most neked a dob tok üres?vagy...
A katalizátor elöl van, a végdobban terelők vannak amiket ki lehet vágni ívhegesztő géppel, ha nem ér le a pálca, kettőt össze kell hegeszteni.
Jópofa vagy, most kell szólni?
nekem is 2004-es van.hangos lett?teljesitmény változott?a kataizátor a dobban van?lefurtad a szegecseket,és egyszerüen kihajitottad a belsejét?vagy bonyolultabb a dolog?
Megtörtént
Én kiszedtem a belsejét és elég öblös lett a hangja (K4-ét)
ez már igaz!gondolom amikor mentél,akkor ezt egy forgalom elől elzárt területen,és mindenféle biztonsági személyzet jelenlétében tetted!
figyuzz má!a széria kipufogobol nem lehet valahogy előcsalni zorall hangot?
Egy kicsit visszaolvashatnál( 50170) mielőtt kérdezel
Szia! a sisakrol infot szeretnék, jó a komfortja menetközbeni használata stb? mert egész jol nézki (CMS)
Csak kizárólag a Német pályán lehet átlépni a 130-at
fiveurban!megnéztem egy száguldozos videodat.hol a rákban talál itt mindenki ilyen gyéren,vagy semmi forgalommal biro utakat?én az m3-as autopályán szoktam zúzni,de ilyen szabad utat eddig egyszer találtam,de az sokkal rövidebb volt.megőrülök....
azt nem ismerem.azt mondta nekem a szerelö,hogy a power1 tul vékony olaj.mi az,hogy vékony?az egy versenyolaj,aminek elég magas a hőtürése,és mivel én rendszeresen nyélen közlekedem,tuti azt kellett volna beletenni.bosszant a dolog.de csak nem lesz baja...
Én Valvoline SynPowret használok évek óta, nem eszi egyáltalán, de tudod mindenki másra esküszik.
mer hétfőn viszem müszakira,és csak akkor lesz kész a szerviz is.milyen olajat szoktatok,szoktál használni?én power1-et.a szerelö szerint az nem az igazi,de ez szerintem baromság.
voltatok a motorkiállitáson?nagy szar!és az uj busa már 3és fél milla!
Miért nem jössz holnap?
Részvétem. Mi történt a sráccal?
előszedtem a motort.végre.hétfőn zúzok egy kicsit,ha jo lesz az idö.
hali!
. no persze
Fogadják őszintem részvétem!

Sajnos nem tudok elmenni a temetésre.
Ismeretlenül is részvétem.