az idomot nem vettem le, szóval beljebb nem látok, de azért bebaszna... alig volt sebesség, ráadásul mivel nem becsapódtunk hanem eldőltünk így azért csak nem
az idomzat elöl pontosan hány részből áll? ez az ár az egészre vonatkozik vagy csak egy részére?
no és mi a helyzet a matricázással? ha gyárit rendelek akkor az is rajta van vagy az még külön lóvé és eljárás?
a fékpedált milyen bonyi cserélni? ha nagyon szerelgetős és bontogatós, akkor nem éri meg, mivel nem lesz időm evvel foglalkozni , a szervízig meg az első fék elegendő lesz...
van sejtelmetek arról, h mennyibe fáj egy gyári idom?
Nó felteszem, hátha valaki szeretne 2 idiótával holnap reggel 8 kor, ismétlem holnap 8 kor Egy könnyed kis mátrába indulni, ahol biztos vagyok Atixot max csak az első kanyarig látom...
Ha szeretne jönni valaki: a telszámomat megtaláljátok az adatlapomon.
Várok mindenkit, sok szerettel...
Ha ugy veszük van kb 1 guriga kár a mocidon
Nem is értem minek ez a sok lóerő a busába
Épp egy XX vásárlásán töröm a fejem
no és mi a helyzet a matricázással? ha gyárit rendelek akkor az is rajta van vagy az még külön lóvé és eljárás?
csak neked!
a fékpedált milyen bonyi cserélni? ha nagyon szerelgetős és bontogatós, akkor nem éri meg, mivel nem lesz időm evvel foglalkozni
van sejtelmetek arról, h mennyibe fáj egy gyári idom?
váljék egészségetekre!
azért ha nem ünnepelsz,akkor is isten éltessen sokáig!
Figyelem!
Nó felteszem, hátha valaki szeretne 2 idiótával holnap reggel 8 kor, ismétlem holnap 8 kor Egy könnyed kis mátrába indulni, ahol biztos vagyok Atixot max csak az első kanyarig látom...
Ha szeretne jönni valaki: a telszámomat megtaláljátok az adatlapomon.
Várok mindenkit, sok szerettel...