Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az adat rendőrségi de szerintem sokkal kevesebb volt.
De azt nem tagadom hogy 100 fölött volt még a tempó és besokalltam a kanyarban
Nem, mivel más a felni, mint a gyári, és úgy érzem hogy nincs középen a kerék meg a két lánckerék nem biztos, hogy síkban fut. a prizmák távolsága meg azért kellene, mert a lengőkar nem egyenes, honem ívelt, ezért más-más távolság adódik a tengely helyzetétől függően.
Az első adatok az egyenesfutás, az utóbbi pedig a láncfeszesség miatt kellenek?
Amúgy napokat!
Sziasztok, kellene egy kis segítség, nektek csak 10 perc, de nekem sokat jelentene. Meg kellene mérni, hogy az első generációs Busán a hátsó lánckerék motor felőli oldala hány milliméterre van a bal oldali lengővilla belsejétől, valamint a felni külső peremétől mennyi a távolság a lengővillától mindkét oldalon, illetve kiegészítésképpen még kellene, hogy a képen jelölt távolság mindkét oldalon, hogy tudjak viszonyítani. Milliméter pontos adatok kellenének.
90-RŐL FÉKEZVE ÉS ELDOBVA A MOTORT 20 métert lehet csúszni egy 180 kilós motorral aszfalton, ezt a szakértő 60-ra hozta ki. A 160 méter lazán 200 fölötti tempó!
Jobbulást, nézesd meg a tenyered nem ment-e bele apró kavics!
A bal oldali kormányon van egy kapcsoló kicsi kezeddel le kell kapcsolni tompitott állásba. bocsi
A lámpa hátoldalán van négy csavar, 2 a tompított és refi magasságát állítja külön-külön, 2 pedig az oldalirányú szórást állítja be a két lámpánál külön-külön. a csavarok világos rézszínüek, elvileg ha leveszed a lámpa alatti borítást, akkor ki tudod őket tapintani kézzel.
Üdvözlet!
Túl vagyok az első éjszakai guruláson, és meg kell mondjam k...a jó a fényszóró, mármint nekem , csak azt tudnám miért villog minden szembejövő autós ? De mivel a muter nem szeret csuklani, kellene egy kis infó, hogyan lehet lejjebb állítani a fényszórót!
Ati bár nem ismerlek együttérzek
Jobbulást!
Sziasztok!

Tudom,hogy ez nem a hirdetés oldal de gondoltam hátha valakit érdekel.
-HJC HQ1 red carbon
Új, Full CARBON sisak, pinlock-os plexi,kivehető vízlepergetős bélés,orrmaszk,U-gyűrűs.
111.000Ft a bolti ára, a kiállításon vette a párom nekem (de nem jó a mérete)2009.03.12.-én 88.000Ft-ért és vett hozzá még egy sötétített plexit (8.000Ft) amit ajándékba adok hozzá.2 év garancia van rá,megvan a blokkja is.

- Difi Solei D‘Afrique kabát - nadrág - 70.000 Ft
Egyszer felpróbált kétrészes cordura ruha.
Kabát-nadrág.
Premium minőség.
Vízálló-széllálló lélegző membrános aerotex anyagú ruha, belső kivehető béléssel,rengeteg zsebbel.
szürke - fekete

Méretprobléma miatt eladó.
2008 novemberében vette 100.000 rugóért.
én 187 cm 110kg vagyok, a nadrág mérete adom el.
190 cm felett tuti jó ruha

Akit érdekel hívjon 30/444-0474 Böszme
Hello Mindenki

Attila jobbulást, meg a motornak is
Sziasztok!
Bocsánat hogy bepofátlankodok, de már akkor is éreztem hogy ennek a dolognak rossz vége lesz, amikor láttam a fórumon hogy vettél egy gixit. Nagyon sajnálom a történteket, mielőbbi jobbulást, legközelebb óvatosabban! Igazából azt mondanám hogy egy ilyen motorhoz fel kell nőni, de én is húznám neki, szóval inkább befogom a szám! Örülj hogy ennyivel megúsztad, és mégegyszer jobbulást!
Sajnos jelentös sebesség tul lépésnél a biztosító elutasítja a kárt
160 m es csúszás 200 környéki sebességre utal.Egyenesben ilyen sebességnél csak akkor lehet elesni,ha mind 2 kereket állóra fékezik.Ez vezetés tehnikai hiba.A mociban nem jól láccik,de kb 1185 km van.Szervíz után biztos mondták,hogy most már húzhatod.Nem kellett volna,amíg járatta,finoman nem volt semmi baj
Azt még kihagytam, hogy az aszfalt sem úgy tapad még, mint nyáron.
Egy király pályamotort még lehet csinálni belőle szerintem. Én is örülök, hogy nem esett nagyobb bajod, viszont egy kis kritika is megfogalmazódott bennem: ha 161m-t csúsztál, akkor nem 90-el mentél... Bocs, de még nem szereztél túl sok rutint nagymotoron, ez sajna benne volt a pakliban. Gyógyulást és fel a fejjel!
Jó reggelt!
Túl vagyunk az első éjszakán.
A motor Tk. ahogy néztem de majd még csinálok képeket.
161 m-t csúsztam a moci mellett a földön,ő nekicsapódott a korlátnak
A bal vállamon és alkaromon van egy-egy horzsolás az nem gáz.
A tenyeremen kiszakadt a kesztyű mert a végén a múrván álltam meg.
Amúgy semmi gáz mert itt volt és van is velem a világ legcsodálatosabb ápolónénieje és életem értelme.
GSXR talit és gurulást szervezünk, mindenkit szeretettel várunk ápr. 11-én, részletek www.motorozz.hu turák közt "GSXR gurulás" cimen! Nézzétek meg! üdv: Murdoc
Na yo8 megyek korán kelek holnap...
Gazdaságilag az
úgysem ás....nincs Honda ásója... anélkül meg ugye...
Nem tudom nem az enyém,hívj fel holap 11-körül
Sajnálom!
Te jól vagy? (a körülményekhez képest)
Mi történt?
Be voltál öltözve?
Motor tk? ( a képeket elnézve szerintem az)
Hú Ati...durvák a képek....óóóóóbasszus... Lényeg hogy "megúsztad"...