Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsír, az exif info is jó. annyit kellene javítani, hogy az _MG-vel kezdődő képeknél nem működik a teljes méretű kép nézet
Köszönöm...
aki nézte a hungaroringes galériát az szólhatna valamit, hogy használható-e, kellene-e valamit változtatni, vagy vmi...
jó lett
Ceva Atix!
Hogy áll a GÉP?
Tittelett!
Sajna tegnap este nem akart felcsúszni a vidi,túl nagy is lett,rákonvertáltam még egyet...most újból nekifutok!
Üdv mindenkinek!
Köszönöm szépen a közbenjárást Menyus!
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ BAZZZZZZZ tényleg a rendszámtartó, na majd ma este be..... A zümmögőket meg ne is emlegesd
Szia!
SynPower 4T 2710-Ft/L
most akcioba nálam,nézz nyugodtan kürül,ez jo ár!
na helló mindenki!

az egyszerűbb képmegosztás miatt Menyus feltöltötte hozzám ftp-re xxati május 3-án készült hungaroringes képeit, én pedig csináltam belőle egy webes galériát.

ezt itt mindenki megnézheti és akár teljes méretben is letöltheti a képeket.

ha valakinek egybe kellene letölthető módon a csomag (1,3GB, 393db kép) az szóljon külön és csinálok egy nagy zip-et amit egybe le lehet majd szedni!

a galériát 1 hónapig biztosan meghagyom, utána valamikor leszedem a szerveremről...

remélem megfelel az igényeknek!
Helló!

Köszi az infókat, lehet h kipróbálom én is, jónak hangzik!

Amúgy mi van veled, jól el vagy tűnve, az sv-s fórumon azóta is várják a linkedet a rendszámos dolgot illetően...

Remélem azóta se találkoztál darázzsal vagy méhecskével!
Szia Andrew
Én is most cseréltem olajat és a Castrolal ugyanaz volt a tapasztalatom mint neked. Én most Motul 7100 10w40 estert tettem bele és csodák csodája megszüntek ezek a problémák! Hidegen első índításkor sem jön belöle mindenféle furcsa zaj!
Már értem...Teljesen logikus,az meg hogy sajnos veled is megtörtént számomra csak még egy érv a többi mellé.
Levontam a tanulságot,köszönöm hogy nem saját káromból kell tanulnom!
az ilyen légszűrők nem szűrik a levegőt, hanem a port köti meg az olajréteg. ha telítődik, mindent átenged magán. hisz, ha jól megnézed, szinte átlátszó a szövet. míg egy papírszűrő ha telitődik, kevesebb levegőt enged át magán, ezt biztosan észreveszed a csökkent teljesítményből, a másiknál nem érződik semmi. Sajna a Suzuki cég egy puhább bevonatot használ, ami nem jól viseli a sportszűrő által beengedett port.
"Az ismerősöm nagy H szervizében az ezres revízió után szinte kivétel nélkül sportlégszűrőt tesznek be a sportmotorokba,és a soron következő olajcserék alkalmával tisztítják." ezért nem veszek használt motort. . .
sportszűrő versenyzésre való, ahol nem számít az élettartam, meg egy évben fut 3 ezer kilométert egy motor. én már megégettem magam vele, más meg azt csinál, amit akar, már eleget vitáztam rengeteg emberrel a sportszűrők miatt.
Köszi...
Egyébként mi a kézzelfogható magyarázat erre a káros jelenségre?
Az ismerősöm nagy H szervizében az ezres revízió után szinte kivétel nélkül sportlégszűrőt tesznek be a sportmotorokba,és a soron következő olajcserék alkalmával tisztítják.
A hengerfal ennyire érzékeny a Busánál,vagy tényleg több porszemcsét enged be egy ilyen szűrő ha "eltömődik"?
eddig én is Castrolt használtam, 5000 kilométerig semmi fogyás, utána meg szépen elkezdi eszegetni. onnan tudom, hogy cserélni kell.
szerintem egy hiflo filtro nyugodtan berakható, mást nem ismerek, bár legjobb a gyári, de az meg mikor utoljára vettem 7000 forint volt.
Én Castrolt használok az elejétől fogva.
Nincsen negatív tapasztalatom vele,minimális mennyiséget eszik meg a csereperiódus alatt.
igen, arra rögtön gondoltam, hogy mindenkinek más az ász olaj és soha nem lesz nagy egyetértés, ezek a dolgok már csak ilyenek...

Neked mi vált be?
Többiek?
Persze hogy nem ér annyit! Köszi,még jó hogy rákérdeztem...

A gyári és az utángyártott közt mi a különbség?Csak az ára?
Vagy egy sima utángyártott légszűrő azért berakható?
mindenki másra esküszik. motul, silkolene, valvoline, ezeknek mindnek van jó olaja, bár nekem a motult is meg a silkolene-t is csipegette. az enyém nem szereti az észteres technológiáju olajakat.
nemsoká 12e szervízem lesz, az olajjal kapcsolatban most hezitálok.
eddig castrol power1 volt benne.
a váltó üresből nem mindig találja az 1-et, ez esetben rá kell kuplungolnom.
ha erősebben gyorsítok ki 1-ben akkor meg nem mindig veszi a 2-est, hanem üresbe kattan és jön a motor felbőgés
beszéltem már néhány emberrel, ők azt mondták, h ez tipikus castrol jelenség.

mi mást érdemes még bele tenni?
1500 kilométerenként, de ha jót akarsz magadnak és a motorodnak, akkor be sem rakod. Ismerősöm k8-as Busájának a hengerét 5500 kilométer alatt, (amiben ugyan hobbiszintű dragozás is volt) elkoptatta. az én k4-es busámban 20000 kilométert bírt a henger, határméret alá kopott. nem ér annyit szerintem. de te tudod
mondj egy jó árat a SynPower 4T-re légyszi! kipróbálnám. . .