az egyszerűbb képmegosztás miatt Menyus feltöltötte hozzám ftp-re xxati május 3-án készült hungaroringes képeit, én pedig csináltam belőle egy webes galériát.
ezt itt mindenki megnézheti és akár teljes méretben is letöltheti a képeket.
ha valakinek egybe kellene letölthető módon a csomag (1,3GB, 393db kép) az szóljon külön és csinálok egy nagy zip-et amit egybe le lehet majd szedni!
a galériát 1 hónapig biztosan meghagyom, utána valamikor leszedem a szerveremről...
Szia Andrew
Én is most cseréltem olajat és a Castrolal ugyanaz volt a tapasztalatom mint neked. Én most Motul 7100 10w40 estert tettem bele és csodák csodája megszüntek ezek a problémák! Hidegen első índításkor sem jön belöle mindenféle furcsa zaj!
Már értem...Teljesen logikus,az meg hogy sajnos veled is megtörtént számomra csak még egy érv a többi mellé.
Levontam a tanulságot,köszönöm hogy nem saját káromból kell tanulnom!
az ilyen légszűrők nem szűrik a levegőt, hanem a port köti meg az olajréteg. ha telítődik, mindent átenged magán. hisz, ha jól megnézed, szinte átlátszó a szövet. míg egy papírszűrő ha telitődik, kevesebb levegőt enged át magán, ezt biztosan észreveszed a csökkent teljesítményből, a másiknál nem érződik semmi. Sajna a Suzuki cég egy puhább bevonatot használ, ami nem jól viseli a sportszűrő által beengedett port.
"Az ismerősöm nagy H szervizében az ezres revízió után szinte kivétel nélkül sportlégszűrőt tesznek be a sportmotorokba,és a soron következő olajcserék alkalmával tisztítják." ezért nem veszek használt motort. . .
sportszűrő versenyzésre való, ahol nem számít az élettartam, meg egy évben fut 3 ezer kilométert egy motor. én már megégettem magam vele, más meg azt csinál, amit akar, már eleget vitáztam rengeteg emberrel a sportszűrők miatt.
Köszi...
Egyébként mi a kézzelfogható magyarázat erre a káros jelenségre?
Az ismerősöm nagy H szervizében az ezres revízió után szinte kivétel nélkül sportlégszűrőt tesznek be a sportmotorokba,és a soron következő olajcserék alkalmával tisztítják.
A hengerfal ennyire érzékeny a Busánál,vagy tényleg több porszemcsét enged be egy ilyen szűrő ha "eltömődik"?
mindenki másra esküszik. motul, silkolene, valvoline, ezeknek mindnek van jó olaja, bár nekem a motult is meg a silkolene-t is csipegette. az enyém nem szereti az észteres technológiáju olajakat.
nemsoká 12e szervízem lesz, az olajjal kapcsolatban most hezitálok.
eddig castrol power1 volt benne.
a váltó üresből nem mindig találja az 1-et, ez esetben rá kell kuplungolnom.
ha erősebben gyorsítok ki 1-ben akkor meg nem mindig veszi a 2-est, hanem üresbe kattan és jön a motor felbőgés
beszéltem már néhány emberrel, ők azt mondták, h ez tipikus castrol jelenség.
1500 kilométerenként, de ha jót akarsz magadnak és a motorodnak, akkor be sem rakod. Ismerősöm k8-as Busájának a hengerét 5500 kilométer alatt, (amiben ugyan hobbiszintű dragozás is volt) elkoptatta. az én k4-es busámban 20000 kilométert bírt a henger, határméret alá kopott. nem ér annyit szerintem. de te tudod
Íme:
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Hogy áll a GÉP?
Sajna tegnap este nem akart felcsúszni a vidi,túl nagy is lett,rákonvertáltam még egyet...most újból nekifutok!
Köszönöm szépen a közbenjárást Menyus!
SynPower 4T 2710-Ft/L
most akcioba nálam,nézz nyugodtan kürül,ez jo ár!
az egyszerűbb képmegosztás miatt Menyus feltöltötte hozzám ftp-re xxati május 3-án készült hungaroringes képeit, én pedig csináltam belőle egy webes galériát.
ezt itt mindenki megnézheti és akár teljes méretben is letöltheti a képeket.
ha valakinek egybe kellene letölthető módon a csomag (1,3GB, 393db kép) az szóljon külön és csinálok egy nagy zip-et amit egybe le lehet majd szedni!
a galériát 1 hónapig biztosan meghagyom, utána valamikor leszedem a szerveremről...
remélem megfelel az igényeknek!
Köszi az infókat, lehet h kipróbálom én is, jónak hangzik!
Amúgy mi van veled, jól el vagy tűnve, az sv-s fórumon azóta is várják a linkedet a rendszámos dolgot illetően...
Remélem azóta se találkoztál darázzsal vagy méhecskével!
Én is most cseréltem olajat és a Castrolal ugyanaz volt a tapasztalatom mint neked. Én most Motul 7100 10w40 estert tettem bele és csodák csodája megszüntek ezek a problémák! Hidegen első índításkor sem jön belöle mindenféle furcsa zaj!
Levontam a tanulságot,köszönöm hogy nem saját káromból kell tanulnom!
"Az ismerősöm nagy H szervizében az ezres revízió után szinte kivétel nélkül sportlégszűrőt tesznek be a sportmotorokba,és a soron következő olajcserék alkalmával tisztítják." ezért nem veszek használt motort. . .
sportszűrő versenyzésre való, ahol nem számít az élettartam, meg egy évben fut 3 ezer kilométert egy motor. én már megégettem magam vele, más meg azt csinál, amit akar, már eleget vitáztam rengeteg emberrel a sportszűrők miatt.
Egyébként mi a kézzelfogható magyarázat erre a káros jelenségre?
Az ismerősöm nagy H szervizében
A hengerfal ennyire érzékeny a Busánál,vagy tényleg több porszemcsét enged be egy ilyen szűrő ha "eltömődik"?
Nincsen negatív tapasztalatom vele,minimális mennyiséget eszik meg a csereperiódus alatt.
Neked mi vált be?
Többiek?
A gyári és az utángyártott közt mi a különbség?Csak az ára?
Vagy egy sima utángyártott légszűrő azért berakható?
eddig castrol power1 volt benne.
a váltó üresből nem mindig találja az 1-et, ez esetben rá kell kuplungolnom.
ha erősebben gyorsítok ki 1-ben akkor meg nem mindig veszi a 2-est, hanem üresbe kattan és jön a motor felbőgés
beszéltem már néhány emberrel, ők azt mondták, h ez tipikus castrol jelenség.
mi mást érdemes még bele tenni?