Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem vagy megelégedve a végével?!
Úgy tudom, hogy a régivel is mentek 305-306-tal. Lássuk be, hogy a +LE meg a +nyomaték nem sokat változtatott. Vagy más az áttételük?
Tehát 18-assal kb. 311 a vége. Na, ez hihető. Ja és neked már a dobok is nyitottak.
18-at akartam írni.
16 a gyári?
Ja és az én 3,3-as cw értékemmel
Én mértem , 17-es első fogaskerékkel, gyári 190/50-es gumival 294!
Van valakinek adata/tapasztalata a gyári (nem turbó/nitró) K8 búza tényleges végsebességéről?
Mindenki minden hülyeséget irkál/beszél.
GPS szerint megy ez 310 felett? Én nem merem megnézni, mert mióta a tényleges sebességet nézem, hiába vagyok kemény, 270-nél mindig leszakad a fejem. Akkor sem hajolok le!
Hi!
Előtúrom majd, de úgy emléxem, hogy félig sötétített.
A puig lefelé görbül, ez meg egyenes. Nekem a puig jobban tetszett a motoron, de túrázásra a fabri(kált) jobb volt. A puig mögé be kellene bújni, de ahhoz már öreg is vagyok, meg a tanktáska is útban van. Meg az igazat megvallva, mindig azt mondom magamnak, hogy kemény vagyok és végsebességnél is egyenesen ülök.
vnap én is rákészültem az esti motorzásra, de úgy néz ki esni fog az eső
Úgy tudom most vasárnap is van moccozás,de én csak kimegyek nézelődni mert jelenleg kölcsön motorral járok és nem szeretném hogy valami baja legyen, bár nagy a kisértés mert egy 600 gixer
spyke phoenix div 2 részes bőrrucit ismeri vki? személyes tapasztalat?
nyugi, csak lesz vmi. mikor mész legközelebb ringre?
Az a 750-es nem jött össze , de majd beesik valami
Felkéne dobni a padra és megnézni, hol üzemanyaggal kapcsolatos-e a hiba....
Nálunk van airblade plexi brutto1 16.900HUF, 5 féle színben
hi,
szerdán voltam hringen nézelődni, fent volt egy fehér busa, először azt hittem te vagy, de aztán láttam h nem...
hogy áll a pályázós dolog?
Szia!
Nekem is ilyen problémám van a motorral, de úgy látszik, hogy meg van a hiba, és jövőhéten kész a motorom...
Én sajnos nagyon fájdalmas hosszú, és göröngyös utat tettem meg addig, hogy ez kiderüljön, pedig nem is olyan bonyolult, csak a megfelelő emberhez kell menned.
A piacon sokaz okoskodó hazug ember!
Akárhova viszed a motort, legyenek profik, tudjanak diagnosztizálni, és mérni (üzemanyagnyomás stb...)
Az üzemanyag ellátórendszer ha nem működik rendesen az okozhat ilyen hibát.
Üzemanyagnyomást kell mérni, és meg kell nézni a porlásztást is.
Mennyi kilóméter van a motorodban?
Volt már rjata valmi nézve, esetleg cserélve?
Ha gondolod hívj fel és elmondom, hogy hova vigyed a motort, és azt is hogy hova NE!
Szia!
A f.fabbri plexi érdekelne. Légyszives írj róla pár szót.