Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot Mindenkinek!
Én alpinstars supertech csizmát vettem, és csak ajánlani tudom!
Nagyon drága csizma 80 e Ft, a GP is ezeket használják....
Nagyon kényelmes, a tartását inkább egy síbakancshoz tudnám hasonlítani.
KB 10 perc felvenni, de egész nap a lábadon lehet, mert nem izzad meg a lábad benne, még kánikulában sem.
Szerintem a csizmánál az a fontos hogy védje a bokádat is, ezt nagyon kevés csizma tudja igazán jól!
A talpánál kell megfogni, és a lábszár részt oldalra ha el tudod hajlítani, akkor az nem sokat véd... A boltban így magyarázták nekem.
most küldték be egy másik fórumon
Az biztos
Nemsokára megyek feléd Pep!

Mondjuk ugyis hallani fogsz...
köszi
helló , nemtudja valamelyikőtök ezekhez a magnézium koptatót honnan szokták a motorosok venni ? mert én most vettem ugyan eggyet ott ahol a csizmát vettem 5ezerkörül de mondta hogy ez volt az első amit eladtak...
köszi, superzone-ból vettük a berik cumót is, oda még vissza is akartam megnézni pont ezeket...
mondjuk az akciós áraikat v akciót evvel kapcs nem látok az oldalukon.
ez engem is érdekelne.
ha lesz vmi infó onnan osszd meg velem is légyszi. akár itt akár levélben az andrew_kabai kukac freemail pont hu címre.
köszi
Köszi, írok neki.
Ok, ez bíztató.
tényleg nem voltam tul gyors,ezt eltaláltad menya!(de a nyamvadt zzr-edet tuti lealáztam volna )
de a trafipax csak lejjebb van az egyenesben,fent a kanyarban sosem találkoztam még vele..
Jók a Sidik! de az Alpine is jó és még a Forma is abból az F1
Itt most akciós
gumi ügyben keressétek meg McEmru barátomat a mcemru@freemail.hu-n van esély, hogy tud segíteni kissé olcsóbb áron.
feltünően jól.

pontosan nem tudom, h hány km -nél raktam fel (erre legközelebb azaz most nagyon fogok figyelni, h később jó statisztikai alap legyen), de nagyságrendileg biztosan benne van ~8-9e km (15e van a gépben, 6e környékén cseréltem az előzőt).
a hátulja így most cserés, de csak a középső futófelület miatt, a szélén lenne még mit koptatni.
mondjuk az is igaz, h főlgek két személlyel és túrázásra volt használva mint állatságra!
az első elmegy még annyit mint a következő hátsó...
Neked hogy bírja a guma km ügyileg?
Hi!
Köszi az infót!
Snowfoxban van, majdnem 100 pénzért, máshol nincs.
Gumibáróval beszéltem, próbál hozni.
szép jóóóóóóóóóóóóó reggelt mindenkinek!
Szép napot Mindenkinek!

Tegnap beboltoltunk végre asszonypajtinak meg nekem is 1-1 berik bőrcuccost, már csak motoron kellene kipróbálni
Következő lépésben csizmát kellene nézni, tudtok javasolni valami jót? Sidi-ket néznék, de nagyon szívesen vennék minden javaslatot, tapasztalatot!

Robotos!
Én annó a http://www.motorosfelszereles.... -ról intéztem, de most nem volt nekik.
Itthon a http://snowfox.hu/ -ról tudom, h forgalmazza, de elég horror áron...

A gumibárónál (szólj ha kell kontakt) érdemes rákérdezni, legalábbis én őt tudom, h tud hozni és nem bolti áron.

Jjjeeeeeeeesz!
.