Én alpinstars supertech csizmát vettem, és csak ajánlani tudom!
Nagyon drága csizma 80 e Ft, a GP is ezeket használják....
Nagyon kényelmes, a tartását inkább egy síbakancshoz tudnám hasonlítani.
KB 10 perc felvenni, de egész nap a lábadon lehet, mert nem izzad meg a lábad benne, még kánikulában sem.
Szerintem a csizmánál az a fontos hogy védje a bokádat is, ezt nagyon kevés csizma tudja igazán jól!
A talpánál kell megfogni, és a lábszár részt oldalra ha el tudod hajlítani, akkor az nem sokat véd... A boltban így magyarázták nekem.
helló , nemtudja valamelyikőtök ezekhez a magnézium koptatót honnan szokták a motorosok venni ? mert én most vettem ugyan eggyet ott ahol a csizmát vettem 5ezerkörül de mondta hogy ez volt az első amit eladtak...
köszi, superzone-ból vettük a berik cumót is, oda még vissza is akartam megnézni pont ezeket...
mondjuk az akciós áraikat v akciót evvel kapcs nem látok az oldalukon.
tényleg nem voltam tul gyors,ezt eltaláltad menya!(de a nyamvadt zzr-edet tuti lealáztam volna )
de a trafipax csak lejjebb van az egyenesben,fent a kanyarban sosem találkoztam még vele..
pontosan nem tudom, h hány km -nél raktam fel (erre legközelebb azaz most nagyon fogok figyelni, h később jó statisztikai alap legyen), de nagyságrendileg biztosan benne van ~8-9e km (15e van a gépben, 6e környékén cseréltem az előzőt).
a hátulja így most cserés, de csak a középső futófelület miatt, a szélén lenne még mit koptatni.
mondjuk az is igaz, h főlgek két személlyel és túrázásra volt használva mint állatságra!
az első elmegy még annyit mint a következő hátsó...
Tegnap beboltoltunk végre asszonypajtinak meg nekem is 1-1 berik bőrcuccost, már csak motoron kellene kipróbálni
Következő lépésben csizmát kellene nézni, tudtok javasolni valami jót? Sidi-ket néznék, de nagyon szívesen vennék minden javaslatot, tapasztalatot!
Nagyon drága csizma 80 e Ft, a GP is ezeket használják....
Nagyon kényelmes, a tartását inkább egy síbakancshoz tudnám hasonlítani.
KB 10 perc felvenni, de egész nap a lábadon lehet, mert nem izzad meg a lábad benne, még kánikulában sem.
Szerintem a csizmánál az a fontos hogy védje a bokádat is, ezt nagyon kevés csizma tudja igazán jól!
A talpánál kell megfogni, és a lábszár részt oldalra ha el tudod hajlítani, akkor az nem sokat véd... A boltban így magyarázták nekem.
Mondjuk ugyis hallani fogsz...
meg ezt is
mondjuk az akciós áraikat v akciót evvel kapcs nem látok az oldalukon.
ha lesz vmi infó onnan osszd meg velem is légyszi. akár itt akár levélben az andrew_kabai kukac freemail pont hu címre.
köszi
de a trafipax csak lejjebb van az egyenesben,fent a kanyarban sosem találkoztam még vele..
Itt most akciós
pontosan nem tudom, h hány km -nél raktam fel (erre legközelebb azaz most nagyon fogok figyelni, h később jó statisztikai alap legyen), de nagyságrendileg biztosan benne van ~8-9e km (15e van a gépben, 6e környékén cseréltem az előzőt).
a hátulja így most cserés, de csak a középső futófelület miatt, a szélén lenne még mit koptatni.
mondjuk az is igaz, h főlgek két személlyel és túrázásra volt használva mint állatságra!
az első elmegy még annyit mint a következő hátsó...
Köszi az infót!
Snowfoxban van, majdnem 100 pénzért, máshol nincs.
Gumibáróval beszéltem, próbál hozni.
Tegnap beboltoltunk végre asszonypajtinak meg nekem is 1-1 berik bőrcuccost, már csak motoron kellene kipróbálni
Következő lépésben csizmát kellene nézni, tudtok javasolni valami jót? Sidi-ket néznék, de nagyon szívesen vennék minden javaslatot, tapasztalatot!
Robotos!
Én annó a http://www.motorosfelszereles.... -ról intéztem, de most nem volt nekik.
Itthon a http://snowfox.hu/ -ról tudom, h forgalmazza, de elég horror áron...
A gumibárónál (szólj ha kell kontakt) érdemes rákérdezni, legalábbis én őt tudom, h tud hozni és nem bolti áron.
Jjjeeeeeeeesz!