Köszönöm fiúk!Köszönöm!
Takarodok,mert szét vagyok esve....kb 15000 embert etetek meg vasárnapig,és fuulos is van bőven......de ennek a pályázatnak szombatig volt a határideje,ezért kapkodtam....Köszönöm mégegyszer Fiúk!
Tittelett,ahogy tudok-JÖVÖK!
Jaaaaaaaa,ÉS DRUKKOLJATOK!
Beneveztem egy pályázatra,mint Magyar ország Ízdiplomatája,ebben kérném szavazatos segítségeteket!Íme a link,sajnos a videó csapott,mert csak 100 megát lehetett feltölteni,majd meg látjuk.... http://webcast.tv2.hu/dynamic/...
Hölgyeim,és Uraim!
Spoggal azt terveztük,igen.....megint,hogy szept. 20.-án felvennénk a Honda XX vs.Hayabusa Symphonica videót!
A találka 14 órakor lenne a 2-esen,Dunakeszi után a Shell kút parkolójában!Szükség lenne legalább 10 XX ,és 10 Hayabusa RIDERRE!.....legalább....!Írjátok tele!
Honda XX Team
1,Spog
2, Maistear
3, Herci, 20.-a
4, Atix
5,Jocikirály.-hogy legyen egy kis hang is...(dátum mindegy)
6,GáborXX
7,Milka mindegy melyik nap
8,Misó
9,Hubi 20.-a
10,Madman (ha bepofátlankodhatok)
Hayabusa Team
1,Mr.Hayabusa
2,Menya 19-20 is jó
3,Csöle
4,ZoliCBR 20.-a
5,Busati
6,Pep
7,Robotos 20.-a
8,Biri 20.-a
9,Fiveurban( ha a jóóóóóóbarátok is úgy akarják)
10,
Hölgyeim,és Uraim!
Spoggal azt terveztük,igen.....megint,hogy szept. 20.-án felvennénk a Honda XX vs.Hayabusa Symphonica videót!
A találka 14 órakor lenne a 2-esen,Dunakeszi után a Shell kút parkolójában!Szükség lenne legalább 10 XX ,és 10 Hayabusa RIDERRE!.....legalább....!Írjátok tele!
Honda XX Team
1,Spog
2, Maistear
3, Herci, 20.-a
4, Atix
6,GáborXX
8,Misó
9,Hubi 20.-a
Hayabusa Team
1,Mr.Hayabusa
2,Menya 19-20 is jó
3,Csöle
4,ZoliCBR 20.-a
5,Busati
6,Pep
7,Robotos 20.-a
8,Biri 20.-a
9,
10,
A gyári leömlők lágyvasból vannak és feketére fényezettek. ezen minden szennyeződés meglátszik, ha meg üzemmeleg állapotában egy kis víz éri, szinte biztos, hogy örökre meg fog látszani rajta. Ha ez annyira zavar, vegyél egy hőálló festékspray-t és fújd le.
Linz fölé joval vasármapig kb 1800km
Glosslockernél már -15c volt zzzzzzzz
Lehet , hogy ez már nem jó ötlet.
Ma levizsgáztattam , szőrös gumik stb
Ebbe nincs sok km
Takarodok,mert szét vagyok esve....kb 15000 embert etetek meg vasárnapig,és fuulos is van bőven......de ennek a pályázatnak szombatig volt a határideje,ezért kapkodtam....Köszönöm mégegyszer Fiúk!
Tittelett,ahogy tudok-JÖVÖK!
Jaaaaaaaa,ÉS DRUKKOLJATOK!
Szavaztam.
Enyi ?
http://webcast.tv2.hu/dynamic/...
Kéne egy kis segítség!
Köszönöm!
Én úgy akarom!
Már ha beletartozok a jooobarátok társaságába.
Honda XX Team
1,Spog
2, Maistear
3, Herci, 20.-a
4, Atix
6,GáborXX
8,Misó
9,Hubi 20.-a
Hayabusa Team
1,Mr.Hayabusa
2,Menya 19-20 is jó
3,Csöle
4,ZoliCBR 20.-a
5,Busati
6,Pep
7,Robotos 20.-a
8,Biri 20.-a
9,Fiveurban( ha a jóóóóóóbarátok is úgy akarják)
10,
Honda XX Team
1,Spog
2, Maistear
3, Herci, 20.-a
4, Atix
6,GáborXX
8,Misó
9,Hubi 20.-a
Hayabusa Team
1,Mr.Hayabusa
2,Menya 19-20 is jó
3,Csöle
4,ZoliCBR 20.-a
5,Busati
6,Pep