tomi 189
Keresd Fistvánt itt a topicban-azaz fekete urat!
Nekem is Ő rendelte,hála neki!
Az adatlapomon láthatod,hogy milyen lett,a kék-ezüst busmanon!
igazából nem motor teljesítmény növelésről van szó már mint kétkerekű, hanem egy autocross autóba kellene "szöcske".
Az alap motor megvan és ezt kellene felhúzni a lehető legnagyobb teljesítményre. Ez a jelenlegi motor is erős 2008. -as OB győztes de szeretnénk még egy kicsit erősíteni.
Azt azonban tudnod kell, hogy a henger 83 mm-es furat felett már nagyon nem lesz megbízható, 1500 cm3-hez módosított főtengely, rövidebb hajtókarok kellenek. Esetleg van egy újfajta hayabusa főtengelyem, azzal, ha felfúratod a hengert 83 mm-re, akkor egy 1440 cm3 megbízhatóan hozható. egy jól megmunkált hengerfejjel, Megacycle vagy WEB vezérműtengellyel kb 220 lóerő hozható keréken, persze mindenféle elektronika is kell hozzá. Ennyi pénzből meg kijön egy Stage 1 turboszett is, ami akár 240-300 lóerőt is kiad egy széria konfiggal. Csak a kompressziót kell csökkenteni kissé, maradhat minden gyári. Ha érdekel a téma, keress meg a feket663(kukac) freemail.hu címen
Segítséget szeretnék kérni. Hayabusa motorjához keresek tuning szettet. Motor tuning érdekelne akár amerikai kivitelben is ha van 1600cm3 változat USA és tud róla valaki infót megköszönném.
Köszi előre is
szevasz te rodeo!nálatok vettem a mocimat.egy sarki bolt volt.csak azért mondom,ha van több bolt is ott.szerintem kicsit át lettem baszva....nem biztos,csak valószinű,,
de momentán egy csepp idöm sincs!
Keresd Fistvánt itt a topicban-azaz fekete urat!
Nekem is Ő rendelte,hála neki!
Az adatlapomon láthatod,hogy milyen lett,a kék-ezüst busmanon!
Akkor már kezdesz rám hasonlítani!
Nem korán kelek, le sem fekszem!
D:
igazából nem motor teljesítmény növelésről van szó már mint kétkerekű, hanem egy autocross autóba kellene "szöcske".
Az alap motor megvan és ezt kellene felhúzni a lehető legnagyobb teljesítményre. Ez a jelenlegi motor is erős 2008. -as OB győztes de szeretnénk még egy kicsit erősíteni.
Segítséget szeretnék kérni. Hayabusa motorjához keresek tuning szettet. Motor tuning érdekelne akár amerikai kivitelben is ha van 1600cm3 változat USA és tud róla valaki infót megköszönném.
Köszi előre is
Tegnap vettem egyet használtan nagyon olcsón.
Szép estét Mindenkinek_!