Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg az a véleményem, hogy a gyári Hayabusa kifejezetten bután néz ki egy dobbal, plusz erre rátesz a bal oldali lábtartó kialakítása (az, hogy ott tátong rajta egy hatalmas lyuk). Persze mindenki azt csinál, amit akar. Nyilván egy kecsesebb farral más a helyzet, bár itt hangsúlyozottan a gyári farról volt szó.
Helyes megitélés jól látod a lényeget.
Sok a szimetria meg túl harmonikus az nem jó ne legyen átlagos legyen más mint a többi valami ami csak a tiéd na ez igy jó.
nincs mert!egyszerüen utállak,és punktum!
Jó estét mindenkinek!

Talicskának nevezni azért mert két cső van rajta szerintem nem szép dolog!
Szimetrikus, és a Hayabusának igen is, ez áll jól!
De ahogy írtad, izlések és pofonok....
mert?
húúúúú,de utállak téged.....
nagy vagány vagy vele...
nekem is négy az egybe van,és szerintem király.plusz kevesebb a sulya.
Mind a két verziónak megvan a szépsége...
Nekem 4:2 volt,most 4:1 lesz,majd meglátjuk mennyire barátkozom meg vele...
Nincs mit, én nem szeretem ha úgy néz ki a moci mint a talicska izlések és pofonok.hahaha
Akkor sorry!
Engem mindenképpen 2 dob érdekelt volna.
4 az 1be rendszert nem akarok.
Elsőre úgy tűnt a gyári dob helyére van feltéve.
Köszi
Jóóóó napot Mindenkinek!
szeva csákány!ha tudsz jobbat,és főleg olcsóbbat irj mindenképp,mert ugysincs pizem,a cucc pedig kell!köszi!
Ez csak dob 4-1 ben rendszer skorpion karbon kevlár sport dob 60-as ha jol emlékszem. nagyon jó hangal makulátlan álapotban.
jó lesz az úgy
Szeva!
Nekem is ilyenem volt, az említett sráctól.
Modellekhez használt szervó működteti.
De nem ajánolom, az enyém szétesett elhagytam a rendszámot.
A vezérlése(elektonika) nem rossz, a mechanikáját meg a télen áttervezem.
Amúgy jóval olcsóbban össze lehet dobni, így hogy van mit lemásolni.(a modell szervó 4000 pénz és ez a legnagyobb tétel benne)
Hi!
Mail címem az adatlapomon.
Légy szíves írj mennyiért gondoltad, milyen dobok is ezek.
Miért eladó?
Ha tudsz pár képet még küldj a dobokról.
Köszi!
Szerintem is király
Elküldtem a képet a havernak.Rossz hírem van.Nem tudja megcsinálni szépen,elhúzza a meleg és nem lessz szép.Vidd el a MARTIN os srácnak lehet hogy ő megtudja oldani.Egy próbát megér.Mi is megpróbálnánk,de ezt nem próbálni kell.Van egy olyan megoldás ,hogy ráteszünk a horzsolásra egy pici takaró palástot.Persze polírozva(olyan mint egy koptató)
Ja, és még mindig átkozottul irigy vok a hátsó guma kopásodra!
Hi! Sima Bélánál érdemes megkérdezni. Nekem a behorpadt leömlőmet javítódtak úgy meg ,h teljesen észrevétlen lett az eredeti sérülés. Kő profik!