Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap egész nap itthon leszek
Hát ment volna az ember de nem tudtam , hogy mikor vagy otthon így majd előbb egyeztetünk veled, hogy milyen időpontot adjak meg neki.
Szombaton megyünk gurulni, egyenlőre a Robotos, és a barátja jön.
Gödöllőn találkozunk a Mol kúton délben.
Utvonal nincs tervezve( majd megbeszélünk valamit), ha valakinek lenne kedve csatlakozni, akkor sok szerettel várjuk!
Köszönöm az ifót , meg fogom keresni őket.
Szia!

A hátsókerékbe, cserélem a menesztőgumit, és a lánckeréknél lévő csapágyat, meg akkor már a szimeringeket is.
A lánckerék oldali megvan, de a másik még nincs...
Az jó! Hétvégén menek majd Pöstre hílak előtte mindenképpen!
Nem érem el őket.........már kivannak kapcsolva sajnos.......
Sia!Beraktam a sólámpába a kütyüt,azóta pislog!
Zoli!A 3.kerben a Bécsi útnál a buszpálya udvar mellett van egy csapágyas/a volt Busacsabi féle Amargo melett/,ott szinte minden van,én is odamentem skf kerékcsapágyért,és azonnal adtak!
A hátsó kerékhez kell neki szimering.
Jó napot Mindenkinek!
Milyen szimering?Hova kell Zoli?
Kuplungpálca szimeringem van itthon,ha az kell!
Tittelett!
Megint sztárolnak.....
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni kicsiny madaram miatt. Sajnálatos módon kezdi megadni magát az üzemanyag szint jelzőkém és ezt szeretném cserélni. Esetlegesen nincs valakinél elfekvőben egy ilyen szintjelző külső AC-s modell még az enyém és a szintjelző felfogatása 5 csavaros.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Nem egyszerű méretek ezek, a csapágyboltos csak pislogott.
Szimeringből is csak az egyiket tudja beszerezni...
A lánckerék csapágyat(Koyo) megrendeltem, már csak az egyik szimering kell, azt meg megkérdezem a Suzukinál.
Szép napot!
A zárt csapágy nem fog megártani neki, bár érdemes lepattintani a záróelemeket és megnézni, hogy van-e benne elegendő zsír, mert a gyárak már azzal is spórolni szoktak.
már összeraktam....
Koyo van benne arra emlékszem, csak azt nem néztem, hogy zárt, vagy nem, de úgy gondolom, hogy zárt csapágyak vannak benne...
Nézd meg, hogy mi van benne gyárilag, és próbálj olyat venni bele. Szerintem Koyo. A lényeg, hogy megfelelő legyen a terhelési indexde
Köszönöm!

Most néztem a szervízkönyvet, és 30.000- nél cserélték a menesztőt, akkor az már esedékes ismét...
Ezek a csapágyak zártak, vagy mindegy?
Gondolom SKF a jó.?
Érzésre, ha valami abnormálisat tapasztalsz.
Csapágy(32X58X13) 2db
Szimering (38X58X7) 1 db
Csapágy(32X65X17) 1db
Szimering(39X65X7) 1 db
F.István!

Megnéznéd nekem, hogy milyen számú csapágyak, és szimeringek kellenek a hátsókerékbe?
Esetleg van valami ajánlott csere intervallum, vagy csak érzésre?
Lassan esedékes lesz (szerintem) a menesztőgumi, és csapágy csere...

Köszönön szépen!