Szombaton megyünk gurulni, egyenlőre a Robotos, és a barátja jön.
Gödöllőn találkozunk a Mol kúton délben.
Utvonal nincs tervezve( majd megbeszélünk valamit), ha valakinek lenne kedve csatlakozni, akkor sok szerettel várjuk!
A hátsókerékbe, cserélem a menesztőgumit, és a lánckeréknél lévő csapágyat, meg akkor már a szimeringeket is.
A lánckerék oldali megvan, de a másik még nincs...
Zoli!A 3.kerben a Bécsi útnál a buszpálya udvar mellett van egy csapágyas/a volt Busacsabi féle Amargo melett/,ott szinte minden van,én is odamentem skf kerékcsapágyért,és azonnal adtak!
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni kicsiny madaram miatt. Sajnálatos módon kezdi megadni magát az üzemanyag szint jelzőkém és ezt szeretném cserélni. Esetlegesen nincs valakinél elfekvőben egy ilyen szintjelző külső AC-s modell még az enyém és a szintjelző felfogatása 5 csavaros.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Nem egyszerű méretek ezek, a csapágyboltos csak pislogott.
Szimeringből is csak az egyiket tudja beszerezni...
A lánckerék csapágyat(Koyo) megrendeltem, már csak az egyik szimering kell, azt meg megkérdezem a Suzukinál.
A zárt csapágy nem fog megártani neki, bár érdemes lepattintani a záróelemeket és megnézni, hogy van-e benne elegendő zsír, mert a gyárak már azzal is spórolni szoktak.
Most néztem a szervízkönyvet, és 30.000- nél cserélték a menesztőt, akkor az már esedékes ismét...
Ezek a csapágyak zártak, vagy mindegy?
Gondolom SKF a jó.?
Megnéznéd nekem, hogy milyen számú csapágyak, és szimeringek kellenek a hátsókerékbe?
Esetleg van valami ajánlott csere intervallum, vagy csak érzésre?
Lassan esedékes lesz (szerintem) a menesztőgumi, és csapágy csere...
Gödöllőn találkozunk a Mol kúton délben.
Utvonal nincs tervezve( majd megbeszélünk valamit), ha valakinek lenne kedve csatlakozni, akkor sok szerettel várjuk!
A hátsókerékbe, cserélem a menesztőgumit, és a lánckeréknél lévő csapágyat, meg akkor már a szimeringeket is.
A lánckerék oldali megvan, de a másik még nincs...
http://www.hejszakacsok.hu/ind...
Kuplungpálca szimeringem van itthon,ha az kell!
Megint sztárolnak.....
A segítségeteket szeretném kérni kicsiny madaram miatt. Sajnálatos módon kezdi megadni magát az üzemanyag szint jelzőkém és ezt szeretném cserélni. Esetlegesen nincs valakinél elfekvőben egy ilyen szintjelző külső AC-s modell még az enyém és a szintjelző felfogatása 5 csavaros.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Szimeringből is csak az egyiket tudja beszerezni...
A lánckerék csapágyat(Koyo) megrendeltem, már csak az egyik szimering kell, azt meg megkérdezem a Suzukinál.
Koyo van benne arra emlékszem, csak azt nem néztem, hogy zárt, vagy nem, de úgy gondolom, hogy zárt csapágyak vannak benne...
Most néztem a szervízkönyvet, és 30.000- nél cserélték a menesztőt, akkor az már esedékes ismét...
Ezek a csapágyak zártak, vagy mindegy?
Gondolom SKF a jó.?
Szimering (38X58X7) 1 db
Csapágy(32X65X17) 1db
Szimering(39X65X7) 1 db
Megnéznéd nekem, hogy milyen számú csapágyak, és szimeringek kellenek a hátsókerékbe?
Esetleg van valami ajánlott csere intervallum, vagy csak érzésre?
Lassan esedékes lesz (szerintem) a menesztőgumi, és csapágy csere...
Köszönön szépen!