, különben is arra ott vannak az esték
A Milka gyúr vazze, Joszíkó meg oldalba gyalázza azXX-et? Mi lesz még itt?!
Az oktatóm mondta látva vezetési stílusomat és azt hogy van már egy gyermekem (azóta van még egy), meg elmúltam már az a korosztály aki megy mintha muszály volna, bátran javasolta a nagy mocit. Így lett az XX. Nekem is volt előtte egy 200 ló feletti autóm, azzal se száguldoztam.
Nem semmi csávó lehetsz Fugee!
és már túl vagyok a Fekete által említett első két szezonon haláleset nélkül (kopp-kopp). Az igássághoz még hozzá tartozik, h autóval (amik között volt az átlagnál nagyságrendekkel fickósabb is) millió1 kilométert már levezettem. Mondjuk nem is szikrázik a tükör az aszfalton, amikor döntök a kanyarba, mint a többi itteni fórumozóknak! Ha tisztában vagy a tudásszinteddel sokat segít túlélni a motorozást.
Bárki beszélgethet bárkivel, motortípustól függetlenül.
Látod én is itt vagyok, de sajnos Csöle nevű "tag" napi egyszeri hozzászólást engedélyezett.
Így ki is használom a dolgot és sokat írok egyszerre!
Lelazult a Hayabusám kuplung rögzítő csavarja, és széjjel marta a kuplung kosarat, lamellát, nyomlapot, rugós rögzítő csavart. Ha valakinek esetleg lennének ezek az alkatrészek, vagy komplett kuplung, akkor légyszi írjatok! Járt-e már valaki így, és mi a megoldás,hogy még egyszer ne járjak így?Köszönöm!