" jeleim helyére gondolj oda ilyet:
ha így jobb a lelki világodnak, és kevésbé untató
/ amúgy most Te tényleg a szmájlikon akadtál fent?
.
Amúgy kezdesz untatni a kis "
"baráti elfogultságot idéző jeleiddel ÍGY ISMERETLENÜL IS!
"hogy nem fogtam fel"
Emiatt is tettem fel a kérdést, hogy más szerint ez nem gusztustalan-e, de úgy tűnik nem...
Viszont a megalázó "milyen ember vagy te?" és hasonló kérdéseid kissé túlzásnak tartottam... Azt hiszem ezt kulturáltabban is szóvá tehetted volna hasonló megjegyzések nélkül is - azt már nem is firtatom, hogy mennyire volt jogos, vagy sem...
!
Jól átvertél!
Hallgasd meg a tanácsokat, (Orvosok, Zoo, stb) és próbáld meg betartani a általad jónak tűnőeket. És akkor elmondhatod te mindent megtettél. Fel a fejjel! Sok sikert!
Tiszteletem Mindenkinek! Így előre is, és látatlanból is a baleseteseknek jobbulást csakúgy mint a gépsasaiknak is. Sajnos Nekem még csak tervezeteben van a Hayabusa-m, ezért most kérném a véleményeteket, hogy ha ez problémát jelent a fórumon, azt jelezzétek felém mihamarabb. Így a fórum hangulatát nézve jónak tünnik, bár a mostani kellemetlen események, mely hála az égnek életeket nem követtek, megértendő. Örülök hogy létezik eme csodálatos motornak egy magyarországi rajongó tábora is. Na nem beszélek többet, ne az legyen itt hogy offolom a topikot.
Mindenkinek széles utat, gumifákat!
A sérülteknek pedig mihamarabbi gyógyulást kívánok.
Üdv.: Szabolcs.
U.i.: egy pár kép kedvcsinálónak, és elretentésnek-- Busa mint rendőrmotor.