Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot mindenkinek

GáborXX ez naon kis videó, és az a nap is tetszetős volt Szeretnék még ilen napokat, videókat ahol végig ott tudok maradni veletek
Én, mielőtt át nem tértem Dunlop profilos versenygumira, nagyon szerettem a Michelin Pilot Powert (a simát és a 2 CT-t is), meg a Pirelli Diablo Corsát. Nem tudom a Michelint gyártják-e még, de ezekkel, illetve az utódjukkal megpróbálkozhatsz, anno a Michelin kb 5000 kilométert, míg a Pirelli akár 6-7000 kilométert is kibírt. Viszont egyszer vettem sima Pirelli Diablo-t, na az egy szar volt, még 3. sebességben sima gyorsításkor is kipörgött a hátulja, 2000 kilométer után lehajítottam róla, de nem is volt sok már neki hátra...
Emiatt én semmiféleképpen nem javaslom túrás gumi feltételét.

Éreztem amúgy, hogy te lehetsz, a motor alapján, merthogy ilyen limitált szériás gép nincs túl sok az országban, a tieden kívül, csak jól-rosszul sikerült replikái vannak...
Az a baj a vagot slickkel ,hogy nem tudsz elmenni vele kulfoldi turara mondjuk egy kb 3000km er nyire mert le lonek kulfoldon,vagy ha azt meguszod akkor meg nem birja ki a 3k utat.
Szia!
Tudom, nem nekem szegezted a kérdést, de nekem Continental Road Attack van hátul és én nagyon meg vagyok vele elégedve, abszolút nem csuszkál, de lehet, hogy nem is a gumi jó, hanem a 106 kilóm+ruha tapasztja oda a seggét!:o)
Amúgy a motoros cimbik a vágott versenygumira esküsznek amiből az első+hatsó 20.000- forint szerelve, ami lássuk be elég nagy konkurense az utcai 60-70e forintos szetteknek+ szerelés, és ráadásul azt mondják, hogy ugyan annyit bír mint az utcai csak az még tapad is!
De kinek mi jön be...
Nekem biztos vágott versenygumi lesz a következő, ha ez elkopik!
Egy gyors kerdes ,Lajostol (gumipok) te nagyon vagod abusat .Nagyon csuszkal a hatulja kigyorsitaskor kanyarban kis fordulaton is.MIlyen gumit ajnlasz ami birja turazast is .Jelenleg gyari van rajta .
Ja koszi a bokot ,elso busam .Szerintem a legjobb motorom pedig volt elotte egy par kulombozo tipus ,chopper ,sport,tura .De a busa mindent vissz.
Tolem van a valto elektoronika
Sírni tudnék a motorodtól, olyan szép...
Nem tudom jonne e valaki olaszba vagy nemetbe busa talira? ha valaki szeretne akkor jelezze ! koszi
http://www.facebook.com/?sk=in...!/pages/Hayabusa-Italia-Club/164527450
246733
Dolgozom
Még valaki Pécs vasárnap?
Úgy nézki én is megyek!
A pásztói Rémekkel 577-et terveztünk vasárnapra. Nem érdekel? Ha nem jön össze szlovák, akkor irány Pécs.
Napot!
Vasárnap egy pécsi gurulás, valaki?
Urak!

Tudom, hogy mindig csak ilyenkor jövök, de megint gáz van.
Kicsi lovam immár harmadszor fordul az oldalára , most esett legnagyobbat.(biztos tele volt a tank).
Maradt fékkar, maradt index, de lábtartóból eggyel kevesebben lettünk.
Szóval, aki tud egy jobb első lábtartót, a kérem segítsen ezen a problémámon, mert elmotorozgatok én így is, de a jobbos dorkóm gyorsan elkopik.

Thx, mindenkinek.
tisztelet!
zorro linkjén a motoros mintha a te nevedet viselné......
vagy dublőröd van?....
Oksa!
Köszi! Ha nem találok Busát, vagy a itt keleten XX-et, hívlak az adatlapodon lévő számon.