Na körülbelül azóta többett mutat a fogyasztásmérő és többet is tankolok adott kilóméterre! Anno simán elmentem egy teli tankkal 350 kilómétert, sőt nem egyszer volt olyan, hogy még felette is!
Mostanában viszont ugyanolyan stílusban ugyanazon az útvonalon nem tudok kihozni még 300 kilométert sem egy telitankból!
Most vagy tényleg az irídiumos gyertya nem tetszik neki, vagy a benzin minőségével szopatnak minket, mert mást is hallottam már panaszkodni, hogy mostanában feltűnően sokat fogyaszt a motorja...!
Kezdek megijedni!
,és ismét megint csak menj,ezek a motorok országútfalók,habzsolják a km et 700 900 lazán el sem fáradsz rajta..
,nyomásszabályzo szelepet cseréltünk használtan 25 pénz,egy gumicső meg volt rogyva a kanyarban,fillérek,Ac-t cseréltünk uj 110,használt 30-40.
Köszi a segítséget, de ma voltam megint a szervizbe és most már szinte biztos, hogy a pumpa a rossz. Azt mondták mentek vele, és még be nem melegedett addig viszonylag jó volt és utána megint kezdődött a rángatás és a leállás. Felhívtuk a Ricsi bontót, de sajnos nincs nekik pumpájuk, de nem is tudom, honnan tudnék még szerezni?! Ha esetleg van tipped merre keressem, akkor azt megköszönném.
Előre is köszi!