Mikor leváltam tőletek Szentendrén, akkor a sétány végénél a rendőrök pont a Kawás srácokat (akikkel páran dumáltatok) igazoltatták és szorgossan írogattak valamit a rend őrei... Hát úgy láttam mikor elgurultam mellettük, hogy nem volt valami boldog fejük a srácoknak...!
Nem tudja valaki, hogy mi lett velük?
Szerintem nagyon jó volt! Még sosem láttam ennyi Busát együtt!
Nagyon jó érzés egy ilyen konvoj egyik darabjának lenni !
Bármerre mentünk, mindig volt sikerünk!
Fasssza volt!
Nem tudom reprodukálni a hibát. Tankot felemeltem, csatlakozót igazítottam és hiába mozgattam bármit nem jelentkezik. A legrosszabb.
Egyébként van még egy tippem, mondjatok rá véleményt! Azért mentem be tankolni mert már porzott a tank. Nagy marhaság ekörül keresni az okot? Létezik, hogy levegős lesz a rendszer? Remélem, hogy azt mondjátok, hogy nem mert akkor döcögős úton/nagyon bedöntve kanyarban is előfordulhatna.
PEACE!
Szuper csapat jo emberekkel
Feti koszi a dvdt
köszi.
Vagy rosszul láttam
Minket is megallitottak
Nem tudja valaki, hogy mi lett velük?
Feti még egyszer külön köszönet a vidikért!
Képek a Fotóknál megtekinthetők!
ez a nap is a felejthetetlen kategória.
Szuper nap szuper csapat volt....
Remélem mindenki hazaért épségben, tele örömmel!
Nagyon jó érzés egy ilyen konvoj egyik darabjának lenni
Bármerre mentünk, mindig volt sikerünk!
Fasssza volt!
Én meg itthon maradtam...
Van ma valami nagy busa gurulás? Csak mert Érdről hazafelé kb. 20 mozdonyt láttam konvojban vonulni. Szépek voltak :)
Egyébként van még egy tippem, mondjatok rá véleményt! Azért mentem be tankolni mert már porzott a tank. Nagy marhaság ekörül keresni az okot? Létezik, hogy levegős lesz a rendszer? Remélem, hogy azt mondjátok, hogy nem mert akkor döcögős úton/nagyon bedöntve kanyarban is előfordulhatna.