Én 5-ben ő 6-ban ráálltunk egymás mellett 100-ra és jelre lenyeleztük és hát azért 5-ben még simán otthagytam. Ezt kipróbáltuk kétszer és másodszor is ugyanaz lett
Aztán én is meg ő is 6-ban próbáltuk 100-ról és legnagyobb meglepetésemre elhagytam
Azért hozzáteszem kb. 240-ig tudtunk gyorsúlni. Majd másodszorra is mentünk 6-ban és nagyjából fej-fej mellett 220-ig. Aztán harmadszor végsebességig mentünk. Na ott kijött a különbség. jól elkapta és már az elején elhagyott kb. 1 motornyi távolságra olyan 240-ig és 250 után sokkal jobban és dinamikusabban gyorsult az új busa és elhagyott. Szóval azért meg kell hagyni 240-is a régi busa sem szégyenkezhet
B. Tamás Az hogy az alkatrészekre hónapokat kell sajnos várni meg nem őrajta múlik.
De ők próbálhatják,mert hallottam,és láttam is videót az ilyenekről......
Van egy kis lánchang,azt annyi.Vagy feszítenek rajta,vagy feszítő meg lánc csere,és kész
Utána bementem nyáron a városi dugóba párszor és valószínű nem bírta visszahűteni magát rendesen, pedig csak a piros mező alját súrolta a mutató...
) és elvittem a szerelőhöz (akinél szintén közel 3 HÓNAPOT volt
), leszedte a hengerfejet, de igazából feltűnő rendellenesség nem látszott sem a hengerfejen, sem a tömítésen..., elvitte egy gépműhelybe, ahol síkba húzták a hengerfejet (állítólag volt benne 0,04mm középtájt), becsiszolták a szelepeket/fészkeket és kicserélték a szelepszár szimeringeket, tehát teljesen fel lett újítva a hengerfej!
Öcsike ha megalapítjátok a klubbot és nem zártkörű lesz akkor szívesen becsatlakoznék!
Igaz nem balatoni,hanem csak Somogy megyei vagyok!