Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazeg Mester.
Gyere a mociddal pénzt is kapsz+ motort is

Ja Menya szerint most ugy megy mit a busa majdnem.egy kis pipuff tuning+ pro teh és kész is
Dehogy is mééé?
Méééér is?
Tibi, Menyus, ne utáljatok...
Te pep! Én ahhoz vagyok szokva, ha valahova megyek akkor nekem fizetnek érte...hmm?
Akkor várom a tiszteletbeli tagok listáját?

1:?

Kávé jár hozzá
Tag dij 10,000ft
A blokk is nehezebb, A h.lengővilla is meg lett erősítve stb. Kipuf is stb,......
Én sajna nem tudok 80,00-ra ott lenni!
Nekem 1 nap csak 24 óra
jó estét

Klub helyiségem holnap reggel 80:00-kor nyit.
Belső szablyzat:

1.A tagoknak ott kell lenni nyitásra
2.A tagoknak zárásig ott kell lenni (17:30)
3.A tagok válalják hogy minimum heti 1 vevöt hoznak aki ott költi el a pézit
4.A tagok minden ho 5. napjáig átutalják a tagsági dijat(15,000ft)
5.A klubb vezetése válalja a napi kávémenyiség elkészitését(korlátlan mennyiség)

Tagok listája:
1:pep
2:pep
Hama begépelted
Látod Five! Ez a Tibi ez nem csoki! Iderakja amit köll precízen... Nemám csak maszatol ide-oda
A Hayabusa jól bevált váza a 2008-as évre, finomításra és továbbfejlesztésre került, a feleslegesnek ítélt részek lebontása után pedig a súlya is csökkent...

Akkor miért lett nehezebb az új Busa? Ez főleg marketing duma szerintem.
jó estét

Klub helyiségem holnap reggel 80:00-kor nyit.
Belső szablyzat:

1.A tagoknak ott kell lenni nyitásra
2.A tagoknak zárásig ott kell lenni (17:30)
3.A tagok válalják hogy minimum heti 1 vevöt hoznak aki ott költi el a pézit
4.A tagok minden ho 5. napjáig átutalják a tagsági dijat(15,000ft)
5.A klubb vezetése válalja a napi kávémenyiség elkészitését(korlátlan mennyiség)

Tagok listája:
1:pep
2:?
Az egész mocit karbonozzák Csöle!
A Hayabusa jól bevált váza a 2008-as évre, finomításra és továbbfejlesztésre került, a feleslegesnek ítélt részek lebontása után pedig a súlya is csökkent. Az alumínium ötvözetbôl készült vázon több helyen finom módosításokat végeztek, a szintén alumínium ötvözetû lengôkar szilárdsága is 10%-kal nôtt egy, a belsejében futó bordázatnak köszönhetôen. Az elülsô borítás háromszög alakú acélcsövekkel készült, hogy több súlyt tudjon elviselni, az ülések pedig 17 mm-rel lejjebb kerültek, hogy a vezetô mélyebben tudjon ülni. A tengelytávolság továbbra is 1485 mm. A továbbfejlesztett 43 mm-es KYB villák is külön felületkezelésen estek át, melyel jobban reagálnak az útfelület nagyobb hibáira is. A villák érzékenysége állítható, kiterjedése pedig 120 mm maradt. Az elsô villára illesztett féknyereg is átalakításra került, hogy meg tudjon felelni az új fékrendszernek. A hátsó KYB lengéscsillapító is teljes mértékben állítható, dugattyújának átmérôje 43 mm, rúdjának átmérôje pedig 14 mm. A hátsó kerékút 140 mm maradt. A háromvillás alumínium-ötvözetû kerekek simábbnak tûnnek, tömegük azonban nem változott, mérete pedig elöl 3,5x17-es, hátul pedig 6x17-es. A kerekekre gyárilag elôre 120x70ZR17-es, hátra pedig 190x50ZR17-es Bridgestone gumi kerül. A versenykörülmények között is már bizonyító négy alumínium-ötvözetû TOKICO féktárcsa került a kerékre, melyek nagyobb fékereje mellett az is elônye, hogy elöl 320mm-rôl 310 mm-re lehetett csökkenteni, szélessége pedig 5 mm-rôl 5,5 mm-re nôtt. A kisebb átmérôjû elsô fékek is hozzájárultak a motor tömegének csökkenéséhez, de egyben a felfüggesztés teljesítményét is javították. A hátsó féknyereg egy nagyobb átmérôjû (260 mm) és szélesebb (5,5 mm) féktárcsára illeszkedik, mellyel jobban kordában tartható a motor hátuljának viselkedése. A kormány-lengés csillapító alapfelszereltség. A kétkeréken száguldó legenda – szeptembertôl már hazánkban is – vár a Suzuki kereskedésekben. Vidd haza, legyen a te saját legendád.
Tényleg?
Hát meleg vagy? .
no....TAKARODTAM!
....ZOO MEG REPKED!
Na megyek én is, hülye napom volt pá!
Ja,ja

Bár enyém fehér!
majd téged! Na tünés dolgozni!
Cső!
mit akarsz Te szétülni az 1.90-es lábaiddal? .
.....tényleg......majd el felejtettem....
No pááá Barátaim....lépek!
LEGYETEK ROSSZAK!
Mind1! Csütörtökön hoznak ide a suzukiba egyet majd most kipróbálom, szétülöm rendesen!