Ha pedig az ultimativ megoldást keresed akkor a következő cuccokra van szükséged: 1397 cm3-es henger hozzávaló Wiseco dugóval 650 GBP, plusz az előbb említett cuccok és máris 215 pacival gazdálkodhatsz a hátsó keréken.
Ha vez. tengely érdekel, Angliában van egy címem, onnan rendeltem a dugattyút, 300 fontért tud küldeni .378 coll emelésű (a yoshi .354) szívó vezérműtengelyt. A kipufogó oldalra Csunderlik Csabával átteteted a régi szívó tengelyt és máris van keréken kb 185-190 lóerőd, persze, ha a szükséges kipu+Power Commander már a gépeden van. Ehhez a tengelyhez már célszerű erősebb szeleprugókat is beszerelni, mert a gyári rugók kb .380 collig biztonságosak és ez a méret már nagyon a határon van. Én ezért tettem be a Yoshit.
Nekem is volt egy kérdésem a forgalmazójához, de válaszra nem méltatott. Amit tudok róla, a gyári vezérműtengelyt el kell küldeni Angliába, ott megköszörülik és visszaküldik. Ami viszont biztosabb dolog, hogy Csunderlik Csaba tárgyalásokat folytat a Kent Cams-sal, a forgalmazójuk szeretne lenni, de ennek az időpontja bizonytalan. A tengely maga elvileg nagyjából hasonló paraméterekkel bír, mint a Yoshimura, csak arra kell vigyázni, hogy szelephézag állításkor olyan vastag lapkák kellenek, amik kiesnek a gyári mérettartományból meg kell még hozzá állítható lánckerék. Itt a gyártó oldala.
Egyébként azt nem értem, hogy az enyém drágább is volt kb, 100 €, nagyon gyönyörű a kidolgozása minőségi az egész és úgy néz ki, hogy az íve nem passzol. Vagy csak aki odapróbálta az hüle..
így tényleg kimerítő köszönöm
Na jóéjt mindenkinek!