nem
még kiszedem a riaszto blokkolását ugyanis az injektor szála van megszakitva,hátha bezavar valamit....
menyával megbeszéltem kölcsönadja az elektronikát
vagy benzinpumpa
nekem is tetszett a végeredmény
már megnéztem párszor meghalgattam,,,,tetszik nagyon a hangja,,,,de lehetett volna bátrabb a keze valakinek ez kb 3000 es fordulat lehetett max,persze ha bejáratós még megértem....
Csiszolni finom vízpapírral, utána filckorong(pasztával), aztán rongykorong szintén pasztával.
Ha alumínium, akkor színtelen lakkal kezelni, mert lemattul.
A profik is meg a Sanyi bácsi is így csinálják.
Megpróbáljuk ugyanolyanra csinálni a dobozt.
Zárat már találtam, pont ugyanolyat. A zsanér nem túl nagy feladat a többihez képest.
És így tán el tudok adni pár darabot, mert ha egyet csinálok, akkor pont ott vagyok, mintha megvenném az újat (kb).
Úgyhogy aki szeretne venni corbin másolatot kérem jelezze. Így ha elég jelentkező van akkor egész jó ár jön ki.
Sziasztok.
Ha esetleg érdekel valakit ez a kabát, eladnám. Vadi új, csak a zacsiból vettem ki. Sajna rám legalább 2 mérettel nagyobb, 54-es kb XXL.
50 e az ára, sajna nekem többe volt......
Köszi szépen a segítséget, megkaptam!
Hát egy profi mikrofon jobb lett volna, a Panasonic fényképező ennyit tudott. Bár engem még így is meglepett hogy milyen jó minőségű lett.
megszületett a 2008-as GSV-R
a üzemenyag tankot lejjeb rakták hogy jobb legyen kanyarokban 1 a sok közül,,,,
vermullen"a tava-i géphez képest sokkal jobb,erösebb,kezelhetöbb..."
nah e mailembe fent van akinek kell el tudom küldeni
a two brother hangot...még lehetett volna hangdusabb mert anyira jó olyan TL1000 hangja lett már ropogós mély....
még kiszedem a riaszto blokkolását ugyanis az injektor szála van megszakitva,hátha bezavar valamit....
menyával megbeszéltem kölcsönadja az elektronikát
vagy benzinpumpa
Állítólag az alagútban elég tekintélyt parancsoló volt, ment aznap néhány kört...
már megnéztem párszor meghalgattam,,,,tetszik nagyon a hangja,,,,de lehetett volna bátrabb a keze valakinek ez kb 3000 es fordulat lehetett max,persze ha bejáratós még megértem....
Ha alumínium, akkor színtelen lakkal kezelni, mert lemattul.
A profik is meg a Sanyi bácsi is így csinálják.
Zárat már találtam, pont ugyanolyat. A zsanér nem túl nagy feladat a többihez képest.
És így tán el tudok adni pár darabot, mert ha egyet csinálok, akkor pont ott vagyok, mintha megvenném az újat (kb).
Úgyhogy aki szeretne venni corbin másolatot kérem jelezze. Így ha elég jelentkező van akkor egész jó ár jön ki.
Ha esetleg érdekel valakit ez a kabát, eladnám. Vadi új, csak a zacsiból vettem ki. Sajna rám legalább 2 mérettel nagyobb, 54-es kb XXL.
50 e az ára, sajna nekem többe volt......
Hát egy profi mikrofon jobb lett volna, a Panasonic fényképező ennyit tudott.
a üzemenyag tankot lejjeb rakták hogy jobb legyen kanyarokban 1 a sok közül,,,,
vermullen"a tava-i géphez képest sokkal jobb,erösebb,kezelhetöbb..."
a two brother hangot...még lehetett volna hangdusabb mert anyira jó olyan TL1000 hangja lett már ropogós mély....
fivernek elküldtem,neked is most továbbitom üdv