Na a dolog úgy történt hogy Menyus bá elment tentézni és jött gabyca és mondat hogy menyus lefeküdt úgyhogy oda került a géphez én pedig erre azt írtam hogy elment a macska és cincognak az egerek.
Szerintem ez nem volt egy hú de bántó,sértő poén és erre ő úgy beágott rám hogy az nem igaz.
Én teljesen nyílt vagyok új barátságok szövésére ez bizonyítja szerintem hogy eddig rajtakívül senkivel nem vesztem össze pedig már akarták a halálomat meg képesek voltak rámfogni hogy rendőr lettem .
Remélem lesz alkalmam vele személyesen is találkozni és kölcsönösen bebizonyítjuk egymásnak hogy nem olyanok vagyunk mint amit az első benyomás alapján leszűrtünk egymásról.
Csak nem ismeritek egymást!
És addig jobb ha finoman bánsz vele!Én már pár éve ismerem,és tudom meddig mehetek el!Illetve én szinte bármeddig elmhetek!De ezt ki kell érdemelni,illetve beszélgetni kell vele kicsikét!Ja meg nem árt Menyával is joba lenni,mert aztán még félre érti!
Hátha tiz rugoba fájt,meg három pontba,akkor nem dobtad be magad valami nagyon!
Ha mindent beleadsz,akkor ö fizet egy huszest,és bevarr magának nyolc rosszpontot!Vagy szol nekem,hogy irjak be kettöt a kapoloklistába!
a következő pózom, amit most felvettem, az a törökülés!
Kapok én még ösz fejemre!
Szerintem ez nem volt egy hú de bántó,sértő poén és erre ő úgy beágott rám hogy az nem igaz.
Én teljesen nyílt vagyok új barátságok szövésére ez bizonyítja szerintem hogy eddig rajtakívül senkivel nem vesztem össze pedig már akarták a halálomat meg képesek voltak rámfogni hogy rendőr lettem
Remélem lesz alkalmam vele személyesen is találkozni és kölcsönösen bebizonyítjuk egymásnak hogy nem olyanok vagyunk mint amit az első benyomás alapján leszűrtünk egymásról.
Itt fekszik mögöttem a kanapén!
Imádlak!Jut eszembe,remélem Menya nincs otthon!
Én imádom!
Csak nem ismeritek egymást!
És addig jobb ha finoman bánsz vele!Én már pár éve ismerem,és tudom meddig mehetek el!Illetve én szinte bármeddig elmhetek!De ezt ki kell érdemelni,illetve beszélgetni kell vele kicsikét!Ja meg nem árt Menyával is joba lenni,mert aztán még félre érti!
Ha mindent beleadsz,akkor ö fizet egy huszest,és bevarr magának nyolc rosszpontot!Vagy szol nekem,hogy irjak be kettöt a kapoloklistába!
legalábbis én egyszer elejtettem egy enyhe poénot és lehugyagyúzott.