Engem is érdekel ha tud valamit valaki róluk.
Volt már valakinek hasonló?
Ráadásul semmi baja nem volt a mocinak mióta nállam van 4 1/2 éve,ha egyszer lesz valami akkor minta a lavina...
Most arra van már szükségem,így ez lett belölle.Viszonylag elég jól számolták be 400-ért.volt ahol azt mondták 200-at adnak érte.Le is hültem rendesen.A következö az szerintem R6 lesz vagy SRAD.De addig még van vagy 2 év eldönteni.
jaja,nincs meg a vas...
eladtam,csak van pár cuccos ami már így nem kell.
Amikor kitaláltam, hogy ilyesmi motort szeretnék, egy kiöregedett CB 750 helyett, a formája miatt egyértelműen az RF jött szóba.
Az hogy 600-as vagy 900-as legyen ott már az a gondolat fogant meg bennem, hogy egy 135 lovas és amúgy ebben a kategóriában szinte hosszúlöketű gépet csak nem lehet széthajtani. Persze kis hazánkban vannak erre sémák, pl 1-2 fokozatban tépni az utcában leszabályozáson vakuljon a szomszéd, mekkora májer vagyok. Motoros találkozón is lehet májerkedni kipufogódob nélkül, gumit eldurrantani stb.
Én mikor megtudtam, hogy a motor egyetlen mo-i gazdája 58-as születésű, úgy gondoltam, ezeket egy másik motorral nőtte ki, és valszeg a pályamotorozáshoz is kicsit nehéz ez a gép, azonnal megvettem, mihelyt leereszkedett az én árszínvonalamra.
Mivel Aprilia kereskedésben vettem, ott állapotfelmérést csináltak, és az erdeményt nekem is elárulták. vagyis csak vezérműláncot kell cserélnem. A feszítőt már kicserélték, a láncot még nem, de hát válság van
Menet közben, kormánycsapágyat, teleszkópszimeringet, és egy garnitúra gyertyát kellett cserélnem, de ez normális.