Remélem felszáradok szombat reggelre és menni tudok!Pénteken ballag az öcsém és lesz egy kis kerti-party,de majd mértékkel iszok hogy letaláljak Siófokra!
Így más.
Csodálkoztam volna, ha csak az erő hiányzik.
Igen, hosszabb (nem 100 km) túrákra már nem elég kényelmes az RF. Sajnos...
Mondjuk az a 10l/100 tényleg sok lehet, bár az írásaid alapján Te kitekered belőle a 135 lovat.
Nekünk "túraüzemben" 7 körül eszik.
A helyzet az,hogy szeretnénk hosszabb túrákat.ahhoz pedig egy kényelmesebb,fiatalabb gépet.
Tervezünk néhány külföldi utat.
Oda már tényleg sok a 10l/100km,meg a nyitott Józsimura.
Ha lenne annyim,amennyi nincs,meghagynám a RF-et is.
Érdekes.
Szétszaladt a ménes a 900-asból?
Én folyamatosan viszem az asszonyt, olykor két teli túradobozzal, de a "kraft" az sosem hiányzik.
Vagy azért kell a plusz, hogy ugyanúgy menjen, mint a 900 egy személlyel? Nálam az asszony így sem bírja sokáig, ha eljár a csuklóm, nemhogy egy olyan gőzmozdonnyal, mint a ZZR...
Szuper, akkor a keletiekkel gurulhatunk!
Kb 1 hónap és nyergelhetek. Addig meg nézem Pistabáá videóit. Ez lett az én Zabhegyezőm :D
Jó időt, perec és gyökerektől mentes utat mindenkinek!
NE MÁR! Kevés a 9es RöFi?
Bár az én asszonykám is rákapott volna, de drágám fél tőle, mint a tűztől, pedig maxra 120al mentem Vele eddig .
Ki volt az akit ma itt láttam Hódmezővásárhelyen PIROS RF-fel(asszem VC volt rajta) valszeg 400as 2 személlyel. Pont levettem a sisakot, kesztyűt, úgyh. nem tudtam utánnamenni. De integettem mint egy hülye, csak takarásban volt(TRansalp) az RF-em. Ma szegeden Autos-tuning show volt valszeg onnan tartott hazafelé kb 18:20kor!?
Eddig nem sokkal futottam pedig össze, de majd jobban nyitva tartom a szememet. Mert jobbára én is itt gurulgatok, illetve Bp-Miskolc ingázás.
Shtowee: rendben. Még nekem is függőben, főleg most látom, hogy a SportMotor Klub 1 héttel eltolva Kunmadaras miatt... Barátnőt szerettem volna meggokartoztatni, de így lehet valami egyéb kisebb túra lesz belőle.
Hello! Ugyan a felsorolt megyékből kiesek, mert CSongrád megyében lakom Hódmezővásárhelyen. Jövő hétvégén valszeg 30-án találkozok(ha összejön ) KJNandival Orosházán. Ha gondolod csatlakozz!
Gulyásparti?
http://sportmotor.hu/motoros_e...
Olyan igazi rendszámfelhajtóst
Legyen kit szidni
Meg Garda-tó,stb.
Ez van.
Csodálkoztam volna, ha csak az erő hiányzik.
Igen, hosszabb (nem 100 km) túrákra már nem elég kényelmes az RF. Sajnos...
Mondjuk az a 10l/100 tényleg sok lehet, bár az írásaid alapján Te kitekered belőle a 135 lovat.
Nekünk "túraüzemben" 7 körül eszik.
Tervezünk néhány külföldi utat.
Oda már tényleg sok a 10l/100km,meg a nyitott Józsimura.
Ha lenne annyim,amennyi nincs,meghagynám a RF-et is.
Szétszaladt a ménes a 900-asból?
Én folyamatosan viszem az asszonyt, olykor két teli túradobozzal, de a "kraft" az sosem hiányzik.
Vagy azért kell a plusz, hogy ugyanúgy menjen, mint a 900 egy személlyel? Nálam az asszony így sem bírja sokáig, ha eljár a csuklóm, nemhogy egy olyan gőzmozdonnyal, mint a ZZR...
Kb 1 hónap és nyergelhetek. Addig meg nézem Pistabáá videóit. Ez lett az én Zabhegyezőm :D
Jó időt, perec és gyökerektől mentes utat mindenkinek!
Bár az én asszonykám is rákapott volna, de drágám fél tőle, mint a tűztől, pedig maxra 120al mentem Vele eddig
Ki volt az akit ma itt láttam Hódmezővásárhelyen PIROS RF-fel(asszem VC volt rajta) valszeg 400as 2 személlyel. Pont levettem a sisakot, kesztyűt, úgyh. nem tudtam utánnamenni. De integettem mint egy hülye, csak takarásban volt(TRansalp) az RF-em. Ma szegeden Autos-tuning show volt valszeg onnan tartott hazafelé kb 18:20kor!?
Asszony rákapott a dologra
Menni akar.
ZZR-1100,vagy ilyesmi.
Hogy némi erő is maraggyék azé
Ha érdekel valakit:550-e Huf.
Ügyesen bánsz a fotosoppal!
Eddig nem sokkal futottam pedig össze, de majd jobban nyitva tartom a szememet. Mert jobbára én is itt gurulgatok, illetve Bp-Miskolc ingázás.
Shtowee: rendben. Még nekem is függőben, főleg most látom, hogy a SportMotor Klub 1 héttel eltolva Kunmadaras miatt... Barátnőt szerettem volna meggokartoztatni, de így lehet valami egyéb kisebb túra lesz belőle.
Én Borsodi vagyok és többnyire itt is gurulgatok Keleten.
Én igazából Tiszavasváriban lakom
De azért haza - haza szoktam ugrani.
Leginkább Hajdú, Szabolcs vagy BAZ megyére gondolok.
Csütörtökön este már tudni fogom, hogy megyek-e Citadellára.
Remélem összejön mert akarok veled beszélni.
Keveset futott, nem dohányzó.....
Várom már az elsejét !