.
Itt kisütött a nap
De 50-et simán elment, ha tudod a fogyasztásod, akkor tudsz számolni egy pontosabb értéket is.
Debrecen hozzám közelebb van, de sajnos semmire nem mennél velem. Se motorszerelő, se régi motoros nem vagyok, szóval max azt mondanám, hogy szép vagy nemszép. De ha e mellett döntesz és megveszed és úgy jön ki a lépés, akkor Pestig csatlakozok a visszaútra.
.
.
Kibaszott jó
Elmentem ma a jogsiért, és irány a garázs. Az Árpád hídnál volt dolgom 6-8-ig este, de moondom magamban leszarom, én motorral megyek, ha esik, ha nem.
Túrabox fel, tettem bele csereruhát, cipőt, zoknit, mindent, ha szarráázok, akkor ott csere, és nincs baj. De nem esett
. Olvasom, hogy Red elhúzza neki 10 fölé, hát én....
Jó hangja van akkor, de inkább már váltom is el, mert félig jó hallgatni, félig bántja a fülem, de gondolom ez majd idővel változik
Először voltam legálisan "nagy" forgalomba, és máris emberkednek velem, nem hiszem el.... De megőriztem a nyugalmam, és a pirosnál indulva sem húztam 10 fölé 4.-ig.
Lemaradt a Fiestás :) Aztán beálltam a pályán 130ra, és röhögtem amikor üvegen elhúzott mellettem
Pirosokkal egyszerűen csak a szín.
Volt 13 -évig piros motorom, de legközelebb piros motorom esetleg egy DUCATI lehet, de esély rá zéró.