). Másnap nehezen beindult, de ugyanaz a kehes hang, de a benzin nem folyt. Egyből szevívbe vittem, de 2 nap után azt az infót kaptam, hogy úszó és tüszelep csere, mert az egyik karbiban magas a benzin szintje, eléri a levegő nyílását is, és ezt a tipusú karbit nem lehet állítani, de még akkor sem biztos, hogy működik majd, lehet új karbit kell venni. Abban kérném a segyítségeteket, mert látom, hogy egy páran küzdenek a karbival, hogy van e valahol olyan szerviz, vagy valaki aki ért a tipushoz, és tudja mi a pontos baj, és a gyógymódot is ismeri. Én még nem merek belenyúlni, mégsem egy simson a tachnika
. Rakok fel képet a mociról, hátha ismeri valaki, és tud valamit az előéletéről. Segítségeteket, előre is köszönöm.
(motor nélkül!). Pénteken végre hazamegyünk, akkor lesznek képek, bár ha visszalapozol, van kép a rekesz maradékról és a levett dobról is a fórumon. Hangminta pedig a videóimba. 30-ér megkapod a kettőt ha gondolod.
Áll, ahogy kell
Megyén belül merre laksz?Lehet nem is vagyunk messze egymástól...
egy-két helyen fellelhető vagyok...
Hat igazan Redone vagy Imi az illetekes ebben de az tuti, hogy lehet allitani benzinszintet!En is karbival szenvedek epp de megoldodni letszik a dolog!Nem bonyolult szerkezet..Azt kellene tudni, hogy honnan jott a benya!A legszuro haz alatt van egy kb 15cmes s alaku cso(legalabbis az enyemen)ez a tulfolyoja ha itt jott akkor valamiert nem zar a tuszelep van mint ahogy nalam is a tuszelep kis henger alaku haza es a karbi furata kozti o-gyuru doglott meg!
Az uszo egyben van a tuszeleppel egy kis lemez tertja a szelepet amin lehet hajlitgatni ezzel allithato a benzinszint.
A szelep pedig egy vegtelen egyszeru dolog,mint egy kis tusske a vegen egy kis gumis csuccsal ami elzar egy kupos furatot..
Tehat igazabol nem valoszinu, hogy ne lenne javithato!
De egyebkent tan Iminek meg van meg a karbisora ha nagyon kellene :))
Bocs a litaniaert..majd a szakik pontositjak ha valamit rosszul irtam volna!