Akkor le is mondok a bukógombáról
Azért is gondoltam rá, mivel úgy vélem ez olyan mint zh-nál a puska .... nem muszály használni, de nagyobb biztonságot ad
Szóval marad így ahogy a tervezők megálmodták. Pályázást meg azért szeretném kipróbálni, mivel az utakon életveszély beleengedni egy két jónak tűnő kanyarba a gépet, mert sok idióta köveket pakol ki poénból, olaj, és a "kitűnő magyar utak minősége" is rontja az élményt. Pedig van egy két jó hely ahol lehetne szépen gyakorolgatni a döntögetést, de az ugyebár nem egy karbantartott pályaminőség és ezért kissé parás a dolog.
Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak...
Ha 17 évesen megcsinálod a B-t akkor 19 évesen már húzhatsz utánfutót (amint letelik a 2 év, tehát a kezdő jogsi) Új kategóriánál ez ugyanígy van. Attól, hogy már van egy nem kezdő B-s jogsid, attól még az új A-s jogsid 2 évig kezdőnek számít. Szóval 2 évet kell várni az utasnak, hogy megmotoroztasd.
Ez nem kamu, mert elég megbízható helyekről kérdeztem még anno, mikor a kressznél tartottam. Ugyanis már akkor is ellentmondásokba ütköztem és ezért mélyebben utána jártam a témának.
Lehet sokaknak nem tetszik, de szerintem nem hülyeség. Előbb mindenki tanulja meg az önsúlyát megtartani különböző szituációkban és csak utána vigyen utast... Bár szerintem a motorosok 90%-a ezt nem veszi figyelembe. Mindenkinek tudnia kell mérlegelni, hogy mire képes és mit illetve kit bír el. Mondjuk ez a dilemma engem nem fenyeget, mivel nem nagy esélyt látok rá, hogy olyan sok utast vigyek.
(nálam ugysem toporzékolnának a tinicsajok, hogy motoroztassam őket