Köszi!
. 120 alatt halál vele motorozni, a csuklód, és a hátad 15 perc után tudatja veled, hogy húzd a gázt. Bár ezt a motor is érezteti, mert 60-nál stabil gázon mintha kicsit rángatna, hogy "menj már". De erő az annyi van benne mint az állat, hihetetlenül tol, ha forgatod, bár anélkül is van benne potenciál rendesen.A méretét, és az irányítását nekem szokni kellett (alacsony kormány, 230kiló szárazon), de nem vészes. Birkózós motor, de én ilyet akartam mindig is. A fogyasztás nekem 8 környékén mozog, pályán vagy durva hajtásnál 10, bár ebben közrejátszik a nyitott rendszer, a sportlégszűrő, meg a PC is. Viszont ha ezt a pár dolgoz megszokod, akkor hihetetlen élményt ad, brutális a hangja, a megjelenése, és maga a motor is, ha durván bánsz vele. A csúszókuplung is érdekes dolog, mert hiába csúsztatja kemény visszaváltásnál a hátulját, de nem ijesztő módon teszi ezt, inkább viccesen, és a következő kanyarnál azt veszed észre, hogy megint provokálod
.
)
Van ennek egy házi módja is! Youtobon írd be és meg találod! Bár az nem olyan precíz! De vigyázz vele mert nagyon el lehet csavargatni vele a vasat!