égéstér csökkentés--kompresszió növelés, de csak mértékkel mert jobban terheli a forgattyúsmehanizmust
az alapjárathoz 2 csavarra lesz szükséged(amit meg kell találj), alapjárati benzin és levegő, a benziné általában olyan hogy ha kell kézzel is tudd csavarni, elérhető és viszonylag nagy, először ezzel próbálj olyan stabil 1500-2000körüli alapjáratot állítani, és ehhez a levegő, akkor lesz jó, ha gázadás után gyorsan visszaesik alapjáratra a fordulat és nem úgy mintha még gázt húznál, sajnos karbiállítással kapcsolatban csak ezt tudom mondani, és nem tom beállítani, az elméletet tudom, a gyakorlat nem jön össze, fontos hogy ezeket csak friss gyertyával légszűrővel, és nem 3ónapig állt benzinnel próbáld
bármit állitok ugyan ojan marad nincs aki értene hozzá nem tudom hogy kell és az alapjárat állitásra nem reagál semmit .elállitottuk 2 hete az elött ment és most nem megy jol {bárcsak ne m nyultam volna hozzá }
amikor elzárom a benzint és huzom a gázt egy hejben akkmegy ki 10000-ig amikor elfogy a benya a karbibol az uszó a gondja?
Meg valami leírás az egyes változatokról. (milyen kivitelben léteztek, ezeknek mennyi a teljesítménye, mi a különbség az egyes modellek között, hogyan lehet egy folytott modellből full verziósat csinálni.... kb ezek érdekelnének. Előre is köszi.