amugy asszem évjárata 92-93 asszem légyszi segitesetek
),mert a haverom nem volt hajlandó sokszor megállni aki kocsival elkísért... Párszor be is paráztam, hogy ez nemigazán az a bizonyos első 500km-es bejáratás, és a végén még gáz lesz....
meg 180 a végsebessége... Hát nekem egyelőre nem tűnt úgy. Pedig akkor döntöttem úgy hogy megveszem, mikor azt a népítéletes leírást olvastam.
Mondjuk a nyomatékot azért érezni, de az lófüle. Az az egy vígasztal, hogy azért lehet csapatni vele... meg viszonyleg egybe van. Már értem mért álltak le a gyártással egy év után
Azért mert nem volt nagy durranás:/ Még csak 500kilóméter van benne, de nár megkergettem mint állat, mert nem nagy cucc az egész... talán a gyorsulása jobb mint a 125nek, azért kíváncsi lennék ha beméretném mennyi jönne ki nyomatékban meg LE-ben.
telszámot megadom majd e-mailben
A Wolf viszont teljesen kész van.. De a blokkja jó. Az világítást teljesen át kéne nézni és megcsinálni, csapágyakat cserélni, telót megcsinálni stb.. Szerintem ami nem alu hanem acél rajta az mind cserés, a téli használat miatt. Az idom is szét van rajta törve a tankja merő rozsda... most is van még benne valamennyi benzin. Meg szét is van barmolva, az látszik is a fotón.. KIssé húzós lenne rendberakni.