Vagy az is lehet nem volt pontos a tömítés vágás és a csavar visszarakásával kiszakítottad
Aztán mikor tovább boncolgattuk a dolgot akkor jött a következő szívroham, a power mozgató rúdja el volt törve, a viz pumpa tengelye megette a három negyedét és a szilánkokat beverte a váltósorba.
Ja és a legszebb az egészben az ipse eltekergette a powert hogy valamennyire nyitva legyen és nem igazán tűnt fel hogy gond van vele. Ez a mutatvány 250e forintomba került, de vadonat új a belseje. Esztergált pówer nyelv van benne 1 darabból 18e forint körül volt a 2 darab. Számot tudok adni ha kell.
ja kell bele új power is, ami a kétcsatornásnál valami 150eFt
De majd....
Nekem a p.nyelvet kompletten csinálták szlovákiában egy henger fej tuningos csávó, egyetlen 1 darabból, de valaki tett is fel hasonló képet hogy milyen. Kell hozzá a henger is mert úgy tudnak pontos méretet venni. Nekem az egész idom szettem RM 250 esé, rohadt drága volt lámpát nem számítva 80 ezer volt kb. Ebben a telóvédő is benne van. De az órát már beszéltük hogy elviekben megvan a sok lom között és odaadom neked ha nyiregyre bejössz érte.