Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ajha, hát ez nagyon komoly
Na majd holnap megvitatom a szerelőmmel is a témát. Jó lenne minél előbb járóképessé tenni a masinát.
Megpróbálom kipolírozni ha nemegy lefestem ha az se jó tárgyalunk róla.Csizma előbb fog kelleni.
Zoli kell a kis plexim?
hát ütős kis futómű kerekedne belőle az biztos
Szia V Ferko,

Nekem is alakítani kellene a bőrkabátomon, tudnál segíteni hogy kihez érdemes vinni!

Köszi
Gondoltam hogy bonyolult dolog egy ilyen "átalakítás". Kérdés hogy megérné-e . Amúgy a villák irányára: 90 ezer Ft
Ez így jó de felső híd nélkül nem jó.És hiányzik a keréktengely meg a távtartók.Ha passzol bele az SV-é akkor nincs gond.Ha nem akkor más méretű csapágy kell bele.Mármint a kerékbe.És valszeg esztergáltatni kell távtartókat ha a két villa távolsága egymástól nem passzol az sv-éhez.De megoldható.Mennyi lenne ez ha nem vagyok indiszkrét?
akkó má inkább 1000-ét rakd fel.Az olyan cííp sárga
Hát igen, radiális fékekkel lenne az igazi , de egyenlőre szerintem marad a gyári, távtartóval. Amúgy S-es a motor. Csatoltam egy képet a kiszemelt villáról: (K6/K7 gixer 600/750-re való)
Hallom a plekó is kuka!

Kössünk üzletet zé!
Komplett hidakkal felmegy ha N-es akkor felső híd csere vagy fúrás ha nem akkor csutkák is csere.Fékkel és mindennel érdemes bár megoldható a sajáttal is de akkor távrartókat kell csinálni a nyeregnek.
hát ennek Zoli32 meg tSanyi a nagy mágusa.Meg asszem a svmedian ki is tárgyalták már egyszer
Sziasztok!

Múlt hétvégén sikerült összetörni a drágaszágomat egy szerpentinen. Az első villát is cserélni kell...

A kérdésem a követekző lenne: GSX-R első villa jó lehet hozzá ? (600/750-es gixerre valót találtam) A neten már nem egyszer találkoztam olyan SV-s képpel, ahol gixer villa volt elöl.

Amennyiben lehetséges ez a megoldás, mennyire macerás?

Válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm!
bazzeg most én szégyenlem magam.Felhívott ,hogy kérdezzem meg ,tudod -e fogadni és adjam meg a számodat mert sürgös lenne....Erre nem is hívott én meg már mondtam ,hogy megy.Május 1.-ére kellett volna neki a gép mert akkor lesz Taszáron gyorsulás.Mondjuk tegnap még azt is mondta ,hogy megvárja míg megjön a kipufogója és akkor regyúttal lesz injektor varázslat is.
Ezer bocs Sanyi
Nincs mit!.....és nincs rendezni való sem......
Nem hívott.... .....nem baj, majd ha kell hívjon bátran....
na mivan a kaposvári sráccal Sanyi?Mikor megy?
Köszönöm Sanyi! Köszönöm Sanyi Köszönöm Sanyi

Ostoba vagyok és szerencsétlen.

Viszont hazafelé számolgattam a munkadíjat. Tekintsük előlegnek amit adtam, mert különben még inkább szégyellem magam.
Amint lehet rendezem. Mármint amint találkozunk
váratlan randi
Gondoltam, h te vagy mert bálnaorrú motor meg kék fehér shoei sisak!
Mikor elváltunk volna Balázséktól mégis be kellett mennem Bp.-re így a 10-en téptem befelé............tehát lehet....
A 10-es úton mentél haza? Jöhettél szembe velem negyed 8 kor piliscsabánál egyedül? (én kocsival voltam)
Szerencsésen megúsztad Te és a motor is.....