Izé.Nem gumigyilkos ha nem mész vele gumigyilkosként.Speed gépekkel tudja tartani az iramot ha azok is úgy mennek.Magyarán 270-et ne várj egy 72 lovas géptől mert nem olyan.Tartós is kényelmes is meg jó is.De mivel ezek a kérdéseid és felmerült benned aszondom nem neked lett kitalálva az SV.Inkább egy FZ6 a nyerő neked.
Motor vásárlás előtt vagyok és majd minden fórumon kikérem mindenki véleményét.Szóval lehetőségem van egy SV 2006-os 6500 km-es pacira.Ami engem érdekel,hogy 2 személlyel mennyire kényelmes és mennyire tudom tartani a 600-as speed gépekkel a tempót.Mennyire gumi gyilkos túrázás mellett és mennyire szereti a pociát és a menet szél milyen tempót enged még élevezhető motorozáshoz.Ami a másik lehetőséget illeti az egy B-king.
Köszi a választ
Én áá dehogy. Csak kíváncsi voltam mi a vége csak fújt a szembe szél!
De ez az áttétel akárhogy is gyárinak mondott nem tetszik... nem olyan mint a gyári fogaskerekekkel.
De majd utána nézek. Leolvasom a fogasokról az informéjsönt.
Amúgy meg direkt nem mondtam hogy Honda mert ez is elég volt neked
Mondjuk távlati tervben ha a srác úgy gondolja eladja a donor sv-jét akinek sérült volt a karbis gépe.
Na jövőre lehet tudnék belőle egy low budget gépet építeni ha jó áron adja és nincs gáz vele.
Valami ilyen a terv pályára.
A gond mindegyikkel hogy a teleszkóp nem kompatibilis a felső-alsó híddal.A gixxi még jó lenne de csak hidakkal mert a kormánycsapágy jó mindkettőhöz.Ha a hidak cserélve vannak akkor még mindíg meg vagy lőve mert a féknyereg a gixxin radiális így az is kell hozzá ha a nyereg cserélve van akkor a féktárcsa is ahhoz meg kereket is kell cserélni.Tehát a komplett fejétől a farkáig csere az ideális.
Motor vásárlás előtt vagyok és majd minden fórumon kikérem mindenki véleményét.Szóval lehetőségem van egy SV 2006-os 6500 km-es pacira.Ami engem érdekel,hogy 2 személlyel mennyire kényelmes és mennyire tudom tartani a 600-as speed gépekkel a tempót.Mennyire gumi gyilkos túrázás mellett és mennyire szereti a pociát és a menet szél milyen tempót enged még élevezhető motorozáshoz.Ami a másik lehetőséget illeti az egy B-king.
Köszi a választ
(Remekül vizsgázott viszont hideg-esős használatban, bár nem döntögettem lapra)
De ez az áttétel akárhogy is gyárinak mondott nem tetszik... nem olyan mint a gyári fogaskerekekkel.
De majd utána nézek. Leolvasom a fogasokról az informéjsönt.
Amúgy meg direkt nem mondtam hogy Honda
Hova vigyem? Csak kell kérni egy időpontot és kész?
Nincs vele semmi gond, szóval nem okos megoldás kell, csak a leggyorsabb.
Nem csodálom hogy cserélni szeretne
DE!
De nem mindenáron!
Na jövőre lehet tudnék belőle egy low budget gépet építeni ha jó áron adja és nincs gáz vele.
Valami ilyen a terv pályára.
Bár ehez kéne egy olcsó alap és lassan építeni
Ez jó is lenne két nyereg trcsa és kerék még hozz
Ez a méret miatt lehet jó!