És milyen roddt drágák tudnak lenni ezek a vackok ha borul az ember.Törnek mint a ropi.Veheti meg az ember ujra.A gyári meg ingyé van.Kapta az ember a motorral.
No hát amondó vagyok aki teheti vagy hagyja meg a gyári irányjelzőket (nem minden esetben esztétikus) vagy ledes indexet vásároljon reléévee!
Ma mentem izzóért tegnap kiégett így kalimpáltam hazafelé.
Hát hogy mit nem kérnek 1 szaros halogén izzóért azért mert eltolt bajonettzáras (vagy hogy írják) pontosabban 1250 HUF ecsém.. (ja és + benyapénz) hát univerzális aaz biztos.... Szóval erősen elgondolkodok hogy be kéne gyűjteni specifikus indexeket a vasra, mert abba legalább max 300 HUF 1 izzó. és bármilyen benzinkúznál kapok!
Ilyen bajom amúgy nekem is van. "Nagyon" be tudom húzni a féket és ez nekem furcsa. A fékhatás sem épp... a legjobb... Nem érzem, hogy jobb lenne a fékem, mint a GS-en. 1000km alatt azért be kellett volna kopnia még lájtos felhasználás mellett is, nem?
Én voltam. Lehet, hogy állandóan megy, mert visszafelé figyeltem is, hogy mintha szorulna. Előtte sem volt az igazi. Majd megnézem!
Köszi!
No hát amondó vagyok aki teheti vagy hagyja meg a gyári irányjelzőket (nem minden esetben esztétikus) vagy ledes indexet vásároljon reléévee!
Ma mentem izzóért tegnap kiégett így kalimpáltam hazafelé.
Hát hogy mit nem kérnek 1 szaros halogén izzóért azért mert eltolt bajonettzáras (vagy hogy írják) pontosabban 1250 HUF ecsém.. (ja és + benyapénz) hát univerzális aaz biztos.... Szóval erősen elgondolkodok hogy be kéne gyűjteni specifikus indexeket a vasra, mert abba legalább max 300 HUF 1 izzó. és bármilyen benzinkúznál kapok!
Magyarország én így szeretlek!
felteszem de tojás nélkül maradtok