Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pedálod szorul?
Gyári villogó rulez!
Hello!
Én voltam. Lehet, hogy állandóan megy, mert visszafelé figyeltem is, hogy mintha szorulna. Előtte sem volt az igazi. Majd megnézem!
Köszi!
roddt=rohadt csak fogy az elem a billentyűzetben
És milyen roddt drágák tudnak lenni ezek a vackok ha borul az ember.Törnek mint a ropi.Veheti meg az ember ujra.A gyári meg ingyé van.Kapta az ember a motorral.
Helló :)

No hát amondó vagyok aki teheti vagy hagyja meg a gyári irányjelzőket (nem minden esetben esztétikus) vagy ledes indexet vásároljon reléévee!
Ma mentem izzóért tegnap kiégett így kalimpáltam hazafelé.
Hát hogy mit nem kérnek 1 szaros halogén izzóért azért mert eltolt bajonettzáras (vagy hogy írják) pontosabban 1250 HUF ecsém.. (ja és + benyapénz) hát univerzális aaz biztos.... Szóval erősen elgondolkodok hogy be kéne gyűjteni specifikus indexeket a vasra, mert abba legalább max 300 HUF 1 izzó. és bármilyen benzinkúznál kapok!

Magyarország én így szeretlek!
Van 80 liter benzines gázolajam olyan 80-20% arányba, arra nincs szükségem És mielőtt megkérdeznétek, nem, nem én tankoltam tele benzinnel a Traficot
Hozzád már el is indult!
Mennyit ér meg?
Így ismeretlenül szeretném megtekinteni azt a videot
Asszem lehetne védelmi pénzt szedni.
ja, ha megmondom merre laktok Te is tojás nélkül maradsz.....
Mondtam Neki mire készülsz....itt sikoltozik és a kocsikulccsal a kezében követeli mondjam meg merre laktok.....
akkor engem kinyír
felteszem de tojás nélkül maradtok
Vidd be a szervizbe....amúgy az ABS-es kicsit tényleg puhább érzést ad......egy légtelenítés azért nem árthat....
Ajjaj.Tényleg papírkutyák.
Igen, de akkor már nagyon messze van. Így is 3-ason van és 4-es nekem sokkal jobb lenne.
Te legalább nyilvánosan ledagadtoztad....az már valami, de ezeknek a kezében van valami amitől biztos felgyújtaná őket....együtt...
Én meg sem merek szólalni.Nem hogy feltenni ide.
gyávák...
én nem merem
Te is fel tudod tenni ide.
az jó hír ha odaért a cd.Anita rúdtáncát dobd fel valahova
Tekerővel kjjebb lehet emelni a fékkart.
Ilyen bajom amúgy nekem is van. "Nagyon" be tudom húzni a féket és ez nekem furcsa. A fékhatás sem épp... a legjobb... Nem érzem, hogy jobb lenne a fékem, mint a GS-en. 1000km alatt azért be kellett volna kopnia még lájtos felhasználás mellett is, nem?