Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki?
á köszi
ha arra jársz megnézheted
bár a héten Sanyi sincs hogy megmondja jók e sv-re.
az egy pár volt vagy 1db?
Vagy izzadva tólja a kútig.
végre egy lényeglátó hozzászólás!

"ha azt akarja valaki hogy jó legyen a fogyasztása akkor vegyen egy diesel fiat uno-t."

Neked van igazad! Mit kell itt a fogyasztással jönni? Néha érdemes kiszámolni, de csak mert bizonyos dolgokra következteni lehet belőle (főleg karbis motoroknál.) Ennyi!

Ha valakinek épp szárad kifele a tankja, vagy fizuig nincs pénze benyára, úgyis tudja, hogyan kell fogyasztáskímélő módon közlekedni. Amúgy meg húzzuk neki és kész.

de most nem? :-)
Sok kel még ehhez hogy felmenjen.
be kellene dódozni az sv elejébe
hi!
valaki tudna feldobni egy képet vagy linket szabadonfutóról?
Köszi
jesszusom 2000-es fordulat? baz az milyen tréé már a sor2 se bírja!
Na még 1 Ember akitől nem vennék motort
Használjuk már a motort rendesen emberek
25 000 ft. ha gondolod valamelyik nap ( csütörtöktől ) megnézhetem milyen állapotú és mik a főbb méretei.
ha jó az enyémre meg az állapota is jó akkor igen.
bár már nem emlékszem mennyiért volt
a kawa féktárcsa még érdekel ? kiderült, hogy itt van Celldömölkön ahol lakom.
ebben bízom én is . az enyém ugyan ilyen csak fekete + van rajta egy üléspúp meg egy fokozatkijelző .
mivel ott csak te meg a fehér moci van így gondolom a motorra gondolt és nem rád
Mániája a fehér és oldalidomos.A piros ülése megvan hozzá.
szia !
mire gondoltál ?
Hát kábé!
Ökörsütésre pont jó.Kettőt is fel lehet rájuk húzni.
mit akarsz te ezekkel a cuccokkal?
mondjuk nekem a féktárcsák jók is lehetnének ha passzolnának az enyémre
azt bírom amikor a v2-eseknél az a tévhit van ,hogy alacsony fordulaton is nagyon erős.
1.Az alacsony fordulat amúgy a kb 7000-et jelent mivel 7200-nál van a max nyomaték míg a gsxr600 nál 11500.Igen ehez képest alacsonyan van a nyomaték csúcsa az sv-nek.Próbálj csak 6.-ban 3000-fordulatról kigyorsítani....úgy be rezonál az egész motor mint az állat.Teljesen felesleges csak adja a benyát azt nem is megy....
Nem értem hogy aki annyire kíméli a motort annak ez nem bántja az érzékeit?
Japán motor ,forgatni kell erre van kitalálva.Nyilván azért engedi a szabályzás addig leforogni ameddig mert Oszamu-ék úgy gondolták annyit bőven elbír.
Jó így nem eszik 3.2-litert de ha azt akarja valaki hogy jó legyen a fogyasztása akkor vegyen egy diesel fiat uno-t........
Jaja!
Nem árt az az 5-6-7 ezres fordulat, de ha most itt lenne Budmyke azt mondaná 10500-ig nyugodtan.
énis csak ha állok .Nem értem miért kell kínozni a blokkot alacsony fordulaton......
A váltó is akkor jó hangú ha 5000 fölött van a fordulat
2000 nél csak csak a blokk lötyögését hallom és a lánc zörgését.Erő ott semmi nincs.Az 6-7e nél van az erő.