Nemszabad.
Amúgy én a 200-at úgy néz ki csak szabadesésben lépem át.
Pofozza 180-nál a szél.Nem instabil, megy simán de nekem ijesztő.
És hát a motorerő sem az igazi 180-felett ráfekvés nélkül.
alattam 225km\h ment és 107kg vagyok+a ruha.
normál használat mellett amibe nálam a huligánkodás is beletartozik 5.2l-es a fogyasztás.
nekem kényelmes az ülése.
Én a csupasz "KIS" SV 650 motorommal a világból kimennék engem a kényelmi dolgok nem aggasztanak. A fogyasztás pedig kézfüggő! Nekem evett már 4,3-at túratempóval (mostanában ez fekszik) de evett már 9 fölött is, de az hungaroring motorfék és nyél gáááááz!
Általában a 6 liter mondható hétköznapi itt ott huligánkodós közlekedéssel.
Kéz és évjárat függő 4.7-8 ig/100 Km
200.Bud alatt 220 alattam 180.
Kényelmes.De Spanyolba egy seggel nem mennék le.
150 KM/h.
Pasz nem vok Osamu bácsi.
Igen.
Er6 drágább és kawa.
itt nem hiszem, hogy bárki is a kawát dicsérné(szerintem okkal), viszont az utóbbi pár évben rengeteget túrázott és pályázott a csapat az SV-kel általában gond nélkül és ezt rengeteg kép és videó is bizonyítja(nézd meg innen bárki képeit-videóit).......nem a legkényelmesebb, de 5-700km-t simán el lehet motorozni vele 1 nap, de van aki ennél többet is megtett....és a 160-as utazó sem gond sőt annál több sem..........
:)
Az lenne a kérdés, hogy mennyi a fogyasztása, a végsebessége, utassal alkalmas-e 200 - 300 km es túrákra, tehető-e rá oldal és hátsó doboz, mennyire kényelmesek az ülései, a fejidom nélkülinél mekkora sebességig nem zavaró a szél, meddig lesz még kapható, il l egy kényelmes utazó tempóban ( 90 - 130 ig) lehet a tartani a fogyasztást 4,5 - 5,5 körül?
Melyik a jobb motor, sor 2 vagy V2?
Most tervezek motorcserét és az SV az egyik, a Kawa ER 6n a másik esélyes.
Egyenlőre ennyi.
Kínairól egy érdekesség: két fajta aksit tartunk egy "jónevű" osztrákot ,amiből 20-ból egy gyári hibás és általában egy héten belül visszahozzák ,és márciustól tartunk kétbetűs kínait ( Na nem a leggagyibbat!)és még egy darabot sem hoztak vissza! Nem akarom a kínait reklámozni ,csak én sem értem.
Amúgy én a 200-at úgy néz ki csak szabadesésben lépem át.
Pofozza 180-nál a szél.Nem instabil, megy simán de nekem ijesztő.
És hát a motorerő sem az igazi 180-felett ráfekvés nélkül.