Enyémet lehet próbálni az biztos hogy nem libeg a fara de nem piszkáltam csak kivettem a gyárit kicsit módosítottam az akksidobozon (szétflexeltem ) pici varia volt a csavarokkal és kész.Benn csüccsen egy gáztartályos csillpításba húzó-nyomó /előfeszítésben állítható vaskosabb teló hátul.Azóta nem libeg.
A Rudinál? :D Nem is tudom miért nem vele hozattam.
A legyártásán gondolkodtam én is, de nem tudtam méretet (gyárit sem, nemhogy a módosítottat), sem anyagminőséget. Anélkül meg nem mertem.
Egyszer kipróbálnám a Te motorod, hogy milyen egy ilyen piszkált futómű. A Banditba gondolkodtam hasonló módosításokon, de erősen esélyes, hogy kényszerhelyzetben a saját halálomat kívánnám. Nem volt még olyan 1500 feletti túra, amit megúsztam volna valami komoly földutas nehezítés nélkül. Bár a Bandit hátsó tagján állítani lehet a csillapítást. A hátsó gátlót nálad piszkálták? Vagy csak elöl?
Bikerworldnél mintha láttam volna az SVmedián meg volt valakinek rajza róla manek alapján pár ezerből lehet csinálni.
A másik hogy amilyen az SV futóműve rontani nem tudtok rajta.Annyira egyszerű mint a ....aaaaaa......passz de egyszerű.
Mondjuk hogy van.
Nekem már elfogadható lett de gixxer 1000 hátsó erősebb első rugó és sűrűbb olaj kellett hozzá.
Így jó úton tényleg jó de rosszon...................hehe........vicces.
Zoli, márpedig de...Most, túl a 3ik guruláson, még biztosabb benne, h tavasszal jogsi virítson a zsebében...
Nőből van, szóval a meggypiros BÁRMI a kinézett motor.Próbálom ésszel terelgetni (99es piros R1-et nézett ki:)) szóval meggypiros kisSV-t mutattam neki, rögtön beleszeretett .Z3 neked van olyan ugye?
meg ugye, megint kezdődik újra, mint huginál, h milyen ruhát, milyen színben
Enyémet lehet próbálni az biztos hogy nem libeg a fara de nem piszkáltam csak kivettem a gyárit kicsit módosítottam az akksidobozon (szétflexeltem
A legyártásán gondolkodtam én is, de nem tudtam méretet (gyárit sem, nemhogy a módosítottat), sem anyagminőséget. Anélkül meg nem mertem.
Egyszer kipróbálnám a Te motorod, hogy milyen egy ilyen piszkált futómű. A Banditba gondolkodtam hasonló módosításokon, de erősen esélyes, hogy kényszerhelyzetben a saját halálomat kívánnám. Nem volt még olyan 1500 feletti túra, amit megúsztam volna valami komoly földutas nehezítés nélkül. Bár a Bandit hátsó tagján állítani lehet a csillapítást. A hátsó gátlót nálad piszkálták? Vagy csak elöl?
A másik hogy amilyen az SV futóműve rontani nem tudtok rajta.Annyira egyszerű mint a ....aaaaaa......passz de egyszerű.
Mondjuk hogy van.
Nekem már elfogadható lett de gixxer 1000 hátsó erősebb első rugó és sűrűbb olaj kellett hozzá.
Így jó úton tényleg jó de rosszon...................hehe........vicces.
Egyébként a nyár elején kerestünk bele, de beszerezhetetlen volt.
még rókásból is pirosat kellett keresnem...eskü nem én akartam a rókásat
Kivehetőt.
A lába le fog érni?
Te májki, ez pont feldobná a gagyi cordurás cumóm, mert abban úgyis csak játékprotik vannak...
Zoli, márpedig de...Most, túl a 3ik guruláson, még biztosabb benne, h tavasszal jogsi virítson a zsebében...
Nőből van, szóval a meggypiros BÁRMI a kinézett motor.Próbálom ésszel terelgetni (99es piros R1-et nézett ki:)) szóval meggypiros kisSV-t mutattam neki, rögtön beleszeretett
meg ugye, megint kezdődik újra, mint huginál, h milyen ruhát, milyen színben