Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ha rosszat mondanak a GSXRről.
Akkor átmegy Hyde-ba.
Ne ébreszd fel az alvó oroszlánt mert kikaparja a szemed.
Na jó nem kezdem el.Te sem érted.

Kérdezték hogy kényelmes e meg milyen.
sziasztok!
Ha kivonatom ideiglenesen a sövöt akkor a teljesítményadó is megrövidül vagy csak a kötelező biztosítás?
Csak meghatározott időszakokra lehet kivonatni(pl:a hónap,3 hónap,félév)vagy én határozom meg(pl 2hónap vagy 5 hónap)?
Ő 750 ccm, de ne baszogasd! Nem rossz gyerek!
köszi:)
keresel?Inkább kérj Joe-tól ha már ilyen szépen összehaverkodtatok
elolvastam semmi értelme nem volt annak amit írtál,mert:

1)speedmotort az vesz aki:
a)tetszik neki,és annak ellenére hogy kényelmetlen,alul "nyomatékszegény" (ha nem v2) elvan rajta mert imádja
b)Csapat vele,ugyanis a speedgép erre van tervezve.

2)Az hogy ő 6.ba berakja és úgy megy végig túrán mért olyan hihetetlen?Én is elcammogtam az R-rel 6.ban Békéscsabára, 50ről az is felgyorsult 120ig hatodikban is.
Töltődik.
borzasztó volt.A kuplung szinte adagolhatatlan volt,alul gyenge volt (R hez képest),meg az egész motor olyan.. ááá volt.Ezt úgy mondom hogy a CG125öt viszont nagyon csíptem
Hogy nem volt rajta a VIDEÓN! Hol a vidi?
Mi gondod volt vele.
a 250est rühelltem
Sorhármat....
Térdig forgácsban gázolva.
Valami Angliai faluban. Az öreg Jones meg a fia. :-D
Hol reszelik?
Ágdarálóban?
Ha valkinek nincs transzpondere, de mindenféleképpen köridőket szeretne mérni és van hozzá egy WinMos- vagy Symbianos telefonja az a RaceChrono-val megteheti. Tegnap kipróbáltam. Egész jó. Majdnem olyan pontos, mint a transzponderes mérés. Plusz-minusz 1-2 másodperc úgy sem számít. :-D 4 magyar pálya van hozzá. Bővebb info a gpsidomeres.hu-n. Bocs, ha nem mondtam újdonságot. Zoli! Már reszelik az új SpedTripple-t. :-)
Ha lehet egy tippem zenére valami olyan kellene, amikor elmegyünk melletted, hogy pl: Learn to fly! :D
Hy! Akinek esetleg hátsó index hiánya van és féláron szeretne venni akkor az írjon!
Keresek.
Gixxer 600as hangot
Valami sornégyest nem?
Hát szeggyé le a netröl valami motoGp hangot ,tedd rá aszt!
Nagyon kotvány hang amit ez a kamera vesz fel.Mint egy bádogbudiban menne egy felhúzósautó.
Igazából azé nyilatkozom ottan hogy fellendüljenek a tespedésből.
Mindenki kiérzi az irományaimból az iróniát csak a kolléga nem.
Ő vérkomolyan kést ránt elő ha valaki nem borul térdre a gixxeristen előtt.
Bár kár ezt ennyire tupírozni nem ér annyit.