sziasztok!
Ha kivonatom ideiglenesen a sövöt akkor a teljesítményadó is megrövidül vagy csak a kötelező biztosítás?
Csak meghatározott időszakokra lehet kivonatni(pl:a hónap,3 hónap,félév)vagy én határozom meg(pl 2hónap vagy 5 hónap)?
elolvastam semmi értelme nem volt annak amit írtál,mert:
1)speedmotort az vesz aki:
a)tetszik neki,és annak ellenére hogy kényelmetlen,alul "nyomatékszegény" (ha nem v2) elvan rajta mert imádja
b)Csapat vele,ugyanis a speedgép erre van tervezve.
2)Az hogy ő 6.ba berakja és úgy megy végig túrán mért olyan hihetetlen?Én is elcammogtam az R-rel 6.ban Békéscsabára, 50ről az is felgyorsult 120ig hatodikban is.
borzasztó volt.A kuplung szinte adagolhatatlan volt,alul gyenge volt (R hez képest),meg az egész motor olyan.. ááá volt.Ezt úgy mondom hogy a CG125öt viszont nagyon csíptem
Ha valkinek nincs transzpondere, de mindenféleképpen köridőket szeretne mérni és van hozzá egy WinMos- vagy Symbianos telefonja az a RaceChrono-val megteheti. Tegnap kipróbáltam. Egész jó. Majdnem olyan pontos, mint a transzponderes mérés. Plusz-minusz 1-2 másodperc úgy sem számít. :-D 4 magyar pálya van hozzá. Bővebb info a gpsidomeres.hu-n. Bocs, ha nem mondtam újdonságot. Zoli! Már reszelik az új SpedTripple-t. :-)
Igazából azé nyilatkozom ottan hogy fellendüljenek a tespedésből.
Mindenki kiérzi az irományaimból az iróniát csak a kolléga nem.
Ő vérkomolyan kést ránt elő ha valaki nem borul térdre a gixxeristen előtt.
Bár kár ezt ennyire tupírozni nem ér annyit.
Akkor átmegy Hyde-ba.
Ne ébreszd fel az alvó oroszlánt mert kikaparja a szemed.