szóval én csak azt akartam mondani, h emberek beülnek mindenféle óriás mitsu pickupokba meg x6-os bmw-kbe, merci ML-be, úgyszólván értelmetlen autókba (beltér nem nagyobb egy normál kombinál, nem pakolhatóbb jobban (a pickup igen), de kell nekik). A puha futóművön ring mint egy vödör takony, motorerő persze van, a páncélszekrény kasztniba se motorhang se külső hang nem jön be, aztán sír hogy nincs sebességélmény, meg kevés az x -száz lóerő. BTW azt sem értik meg, hogy az egy csúcsteljesítmény, pl 7kRPM-re. ő meg sose forgatja 3k fölé. lenti nyomatékhegy is csak pár éve van a közöscsöves turbós dízelek óta. Sokan csodálkoznának, ha a teljesítménygörbét leintegrálnánk fordulatszám szerint, és ennek az arányát néznénk az önsúlyhoz viszonyítva. (mellesleg motorkerékpárra is igaz). ma már kezdik mondjuk pedzegetni, amikor a motoros magazinokban a görbe jellegét is elemezgetik (szóban), de a fő sarokszám mégiscsak a csúcsteljesítmény...
Azért egy SV után annyira ez nem durva... Mi ~500nm-ből gazdálkodunk 1,7 tonna mellé.
Viszont az összkerékhajtás tényleg jó dolog. Más kérdés, hogy 10 jeges napra van-e értelme megvenni.
A múgy Vaneknek van igaza, tényleg csak az EU szabványok miatt megy ez a hihetetlen ccm csökkentés, a tgk-knál már ez elkezdődött 20 éve és azóta egyre kisebb ccm-rel egyre erősebb motorokat gyártanakaminek az lett az eredménye, hogy egyszerűen hamar széthullanak.....pl. én most egy 98-as Magnumra alkudozok ami 12000ccm-es kb 1.5 milla km-rel és a motor nemhogy bontva nem volt, de talán még a gyári porlasztócsúcsok vannak még benne.....viszont az újabb merci, man, iveco stb.-k 9000ccm körül nagyobb teljesítményt adnak le mint ez a motor, de 1 milla km-en belül ritka amelyiket nem kell szétborítani...... a 90-es évek elejéről származó tgk-kat a mai napig ha megkapták a szervizt nagyobb javítások nélkül használhatják ma is míg a márkás mai tgk-k a fele-harmada km alatt gallyra mennek.......és ez igaz a váltókra is.....a futóművek-fékek jobbak lettek....
Sztem sok alkuval lenne reális, én nézelődök minden nap (élőben is) SV-k után és látom, hogy a hirdetett árból 10-20%-okat simán le lehet alkudni. 2004-es tip-top állapotút 700-750ért már láttam többet
Jó ez egy balesetes példány és rondább kuplungbilincs/tükörtartót még nem láttam nameg az S-es re hajazó bvillahíd és a régi állító nélküli telőszárak sem bizalomgerjeszőek így aszondom komplett kiütötték az elejét de 610.
650 és ezek szerint ha megveszem és (később) hazaviszem nem lesz gondom az eladással...amég ilyen árak vannak
btw bora pdtdi avagy "füstös"
1400nál kapcsol a turbo,1700nál leadja a 350et.
onnantól csak élvezni kell az árok partján gyorsan haladó fákat
Nissan Sunny N14 GTI 2.0 szívó - 143+ Le...a garázsban áll
Nissan Sunny RNN14 GTI-R 2.0 turbó 4wd - 220 Le...bárcsak a garázsban állna