Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új minták vannak az oldalon, illetve a hidegebb időre gondolva, már pulcsiban is magadon lehet kedvenced:

www.motoros-polo.hu
Csobbanjatok is mint Sirilla.
Sziasztok!
Kellemes gurulást mára!
Nálunk Balatonkerülés lesz a progi.........
én is lassan összeszedem magam
aztán óvatosan átgurulok mert itt fagyott
Nemsoká' indulunk.....akkor Szentendre elején az első ÖMV kút....
ne viccelj már!Mi basztuk el?Motort akarok venni, de ő meg ilyen stílusban eladni?Pénznek nincs szaga, nem mindegy, ki az érdeklődő amíg eredeti Széchenyivel fizet...Azt itt szarakodik...Mondjuk EZ Magyarország...
Én basztam el mert hivatkoztam rád,hogy neked nézem meg.. Nem kellett volna mondani semmit csak érdeklődni a motor iránt.Viszont sajnos nem találtam a motort sehol.Ha rákattintottam a hirdetésre csak a képes motor oldala jött be..
Hidd el a 650 is tud meglepi lenni.Meg ma is meglepett de nagyon.Ilyenkor raebreszt hogy jojjek le a magasbol.

nekem írt, h én nézzem meg és ne küldjek strómant

btw, bazzeg akkor te nem is lehetsz potenciális vásárló?
mi lesz ha valaki kiválik?....akkor ki után menjek?.....volt már olyan aki bár mindenki jobbra kanyarodott Ő balra és 2 óra múlva lett meg,........
Indulj el 40 motoros utan. Nem lehet elteveszteni.
közben nem tudom, hogy hova.....
Me maris mesz melozni tura elott?
Es nem tod hova?
a cucc jó, hogy nálad, de már inkább lenne nálam
még mindig befér 40 ember az étkezdébe
fél 1 körül leszünk ott ha csak nem húzzuk a nagy találkozás örömével az időt
lesz kaja....
Rajottem hogy nem szabad leszolni a gixxert es elvannak.
Lassan nalam a cucc meg ujra kerdes hogy befer e 40 ember?
Es kb mikorra ertek oda?
Es marad kaja?
mert olyan kihívóan viselkedsz...
Passz.Mindig inzultalnak.
Mit nem értesz?....az a mulatás tárgya, hogy Laci miért csodálkozik azon, hogy inzultálnak a gixer topicban ráadásul még Te sem érted, hogy miért.....tényleg miért?..
Meg mindig lenni nehez es nem erteni.
Írtam a jóembernek,hogy hol és mikor lehetne megvizuálni a motort de még nem írt vissza
és te is?
Hö?
te csodálkozol ezen?