Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, nem a km-órára szoktam koncentrálni, de amúgy sem tőlem kéne tanulnod, vannak itt nálam sokkal ügyesebek
Óóó a motorfék az nálam is kedvenc.. nem véletlen kopik a hátsó gumi De veszélyes is főleg ha durván bánik vele az ember...
a drágaságnak se tesz jót meg hát ugye elpattog a kerék csapkodja a láncot és ezzel a tapadás hmmm a 0-hoz közelít...
De bármi van ha szembejönnek vagy lassítani kell akkor viszzapakolgatok... Meg lehet tanulni mikor milyen sebességgel kell vissza "rugdosni" a sebességeket
nálam az első fékbetét 3 évet kibírt. A hátsót a nyár végén cseréltem és azzal vettem a motort ki tudja mióta volt benne...
Amíg Bratyónak volt 1 3-as BMW-e ott is előszeretettel használtam a motorféket a kanyarokba .
Z3 !

Te inkább msn-re kockulj be :D
már megaszondtam neked
de ha normálisan tudsz fékezni kisebb az esélye hogy elcsússz:)érted mit mondok nem?:)
Mégis mennyivel szúrod vissza?
Tanulásra éhesen kérdem.
na jó, túloztam, amikor a 2-est szúrom akkor már nem megyek annyival, amúgy Hring célegyenes vége
Hidraulikus.....
Üdv Kollegák!

Érdeklődni szeretnék az után hogy az ezredesnek milyen kuplungja van ? Bowdenes vagy hidraulikus v. hogymondják :D
Úgy fest a jawaval megyek, a kicsi azzal akar menni....
Holnap szalonnázni megyünk a bakonyba.....igaz motorral csak 1 kolléga jön......mi a családdal megyünk, előző héten abban a jó időben megjött a kedvem hozzá és elviszem a kicsit a patak mellé.....
nem tudom, nálunk kapható-e.
az angol superbike-ban jelent meg ez a cikk (ott olvastam), és énszerintem a raktárkészleten maradt mocikat akarták így felfrissíteni (full idom stb) és kiszórni.
Hogy a magyar árat honnan szedték, és hogy nálunk van-e ilyen, passz.
Munkaba.Majd jol osszerakom a puntot.
holnap vmi gurulás!?!
ennyiért.(helyesbítek)
kicsit húzós lenne enyiért.
Valami el van írva
hali !
akit érdekel nézzen bele a SUPERBIKE újságba. van benne egy sv650s ha jól láttam akkor 2 098 000 ft az új ára. nem értem, hogy a fiatal használtaknak miért ilyen nyomott az ára ( tudom válsáég van, stbbb ) .
hát az ezres jobban eszik.Erre gondoltál?
Laller te állat vagy. A Szó jó értelmében.
hiába vagy óvatos .A veszély faktor mindíg ott van.Lehet,hogy ütközést kell elkerülnöd azért csúszol.Például.
Majd a fiadat ,ha elmegy addig az eszed!
Nektek azért arany életetek van. 18 évesen kocsi, motorok...
Meg bátrak is vagytok.
Én magamat biztos nem engedtem volna fel ennyi idősen egy ilyen gépre.
A tankon levo S betu, az nem matrica szerintem
www.motormatricak.hu
Jobb és olcsóbb mint a gyári.
Ezen az oldalon megtalalsz mindent. Kb 1,5-tel szorozd meg az ott lathato arat