Óóó a motorfék az nálam is kedvenc.. nem véletlen kopik a hátsó gumi De veszélyes is főleg ha durván bánik vele az ember...
a drágaságnak se tesz jót meg hát ugye elpattog a kerék csapkodja a láncot és ezzel a tapadás hmmm a 0-hoz közelít...
De bármi van ha szembejönnek vagy lassítani kell akkor viszzapakolgatok... Meg lehet tanulni mikor milyen sebességgel kell vissza "rugdosni" a sebességeket
nálam az első fékbetét 3 évet kibírt. A hátsót a nyár végén cseréltem és azzal vettem a motort ki tudja mióta volt benne...
Amíg Bratyónak volt 1 3-as BMW-e ott is előszeretettel használtam a motorféket a kanyarokba .
Holnap szalonnázni megyünk a bakonyba.....igaz motorral csak 1 kolléga jön......mi a családdal megyünk, előző héten abban a jó időben megjött a kedvem hozzá és elviszem a kicsit a patak mellé.....
nem tudom, nálunk kapható-e.
az angol superbike-ban jelent meg ez a cikk (ott olvastam), és énszerintem a raktárkészleten maradt mocikat akarták így felfrissíteni (full idom stb) és kiszórni.
Hogy a magyar árat honnan szedték, és hogy nálunk van-e ilyen, passz.
hali !
akit érdekel nézzen bele a SUPERBIKE újságba. van benne egy sv650s ha jól láttam akkor 2 098 000 ft az új ára. nem értem, hogy a fiatal használtaknak miért ilyen nyomott az ára ( tudom válsáég van, stbbb ) .
Nektek azért arany életetek van. 18 évesen kocsi, motorok...
Meg bátrak is vagytok.
Én magamat biztos nem engedtem volna fel ennyi idősen egy ilyen gépre.
a drágaságnak se tesz jót meg hát ugye elpattog a kerék csapkodja a láncot és ezzel a tapadás hmmm a 0-hoz közelít...
De bármi van ha szembejönnek vagy lassítani kell akkor viszzapakolgatok... Meg lehet tanulni mikor milyen sebességgel kell vissza "rugdosni" a sebességeket
nálam az első fékbetét 3 évet kibírt. A hátsót a nyár végén cseréltem és azzal vettem a motort ki tudja mióta volt benne...
Amíg Bratyónak volt 1 3-as BMW-e ott is előszeretettel használtam a motorféket a kanyarokba
Te inkább msn-re kockulj be :D
Tanulásra éhesen kérdem.
Érdeklődni szeretnék az után hogy az ezredesnek milyen kuplungja van ? Bowdenes vagy hidraulikus v. hogymondják :D
az angol superbike-ban jelent meg ez a cikk (ott olvastam), és énszerintem a raktárkészleten maradt mocikat akarták így felfrissíteni (full idom stb) és kiszórni.
Hogy a magyar árat honnan szedték, és hogy nálunk van-e ilyen, passz.
Valami el van írva
akit érdekel nézzen bele a SUPERBIKE újságba. van benne egy sv650s ha jól láttam akkor 2 098 000 ft az új ára. nem értem, hogy a fiatal használtaknak miért ilyen nyomott az ára ( tudom válsáég van, stbbb )
Meg bátrak is vagytok.
Én magamat biztos nem engedtem volna fel ennyi idősen egy ilyen gépre.
Jobb és olcsóbb mint a gyári.