annyiból hogy amikor szerelünk vagy kukoricát szállítunk ami elég poros. Nem fogom a tiszta jó sisakot a koszos fejemre venni. Arra van az a caberg sisak ami még nincs is rossz állapotban. Azon kívül hogy 4éves más baja nincs.
vazz, a sebességfokozatok kihasználásának nem jött még el az ideje, előbb hozzá kell szokni a kisebbekhez és csak utána kapcsolunk feljebb, nem olvasod a topicot? .......
Ja hogy 4esben 106?Az nem rossz Mit akar egy ekkora géptől?A 4,2őt sokallom,vagy szar a benzin benne,vagy nem tudom,én akárhogy gyilkoltam (illetve hogy kíméletesen vezettem) omws benyából 3liter volt a legtöbb amit letudtam nyomni a torkán...lukoilos tankolás után evett 3,3at,de mindegyik alkalom kakucsolás volt.Euroring 2személlyel le-fel ótópályán 125tel (km/h)+pályán csapatás fullon és 2,9 lett az átlag...szal nem értem.
2km - robogóval járok. Semmi veszély nincs az út vonalban csak lusta vagyok biciklizni annyira pedig nem rossz az a caberg.
majd ha oda érek lecserélem. De van 1000 dolog még
érettségi volt,juliusba nyaralás,augusztusba meg már nem mertem felülni az Rre,mert indult az SV projekt.Szeptemberben pedig beléptem a pokolba.Mellesleg a ferrarikba se pakolnak 3év alatt 120ezret Nekem a motor nem közlekedési eszköz Ugyanis arra alkalmatlan szvsz
fogok, sajna a rokas cucc otthon pihent...ugy szamitottam, h este kerulok haza, s keszultem a huvosebb idore...
a palya vonalvezetese kellemes, kar, h csak nezhettem...
nem 4ikben, leforogta a 4iket, 5iket, a 6ikban, ugy 9000nel volt meg a 106.Ketten egyutt sztem 140et biztos nyomunk.
en mondtam, h ezrest kell venni azt 3ikban 180nal elvaltani
az sv kenyelmesebb sokkal
Az egyik kanyarban majdnem leert a csajszi rokas terdkoptatoja...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Jóidővolt.
Márciusban nem hajókázni mész?
pont fel is lehetett menni, az aszfalt 16C, a levego 19C
es mvel korduraban voltam, nem engedtek fel
volt vagy 30mocis a palyan, kurva nagy elmeny volt!Marciustol tutira kijarunk versenyezni.
40euro egy delutani session
amugy a 125R aranyos moci!Kellemesen csalodtam benne
elony:
fogyasztas-4.2L 2 szemellyel, porgetve
FEKEK!Az sv fekjei sehol sincsenek ettol a brembotol bazzeg...
kellemes dizajn, helyenkent minosegi anyagfelhasznalassal!Pl. tanksapka
atom konnyen fordul!
hatrany:
szital egeszen kicsi sebessegnel.
106ot ment 2 szemellyel, hegynek lefele hatszellel
a hatam bantotta kicsit ugy 100km utan...
csuklogyilkos
utasulel halal
majd ha oda érek lecserélem. De van 1000 dolog még
azt már csak munkába járni használom :)
suzukira van egy HJC-m
(Gyere gurulni,Lukoil-tól megyünk kb.12:30-kor......megyek is készülődni.)