Nem ugyanaz. 2. gen. felnit tudsz használni régi SV-n, de elvileg csak a 1st gen csapágyaival és távtartóival fog menni. Ha...
Na meg a régi SV-n 240mm-es, az újon 220-as tárcsa van. A felfogatási pontjaik viszont egyeznek.
Segítsetek.Már kérdeztem,de nem jött rá válasz,hátha most a tudorok is olvassák.Tudja valaki pontosan,hogy a "régi" csővázas sv650-es hátsó kereke ugyan az mint az újé?
sztem elkéstél vele picit, ha jól emlékeszem jövőre már össze lesz hangolva az egész eu-ban a közlekedési bírságok behajtása, és nem lesz kibuvó. Unión kívüli rendszámmal többre mennél
attól ,hogy túrázok még szeretek döntögetni már amennyire a tudásom és az út engedi De aki közúton többet megy mint pályán,annak természetesen a közepe jobban fogy.
annyira nem féktávozok.Csak érdekel hogy milyen a legendás pilot power.Tudom,hogy a PR2 gazdaságosabb de akkor is az adott pillanatban kifizetett összeg (ami nálam azért számít) nekem fontos.A kiszámított differencia az árban több mint 10000ft,ami nekem igenis fontos.És azt sem mondatjuk,hogy kevesebb pénzért szart veszek mert azért a PP nem olyan fos gumi.
Conti road atack-ot meg nem akarok venni mert kb 2000ft-ot nyerek a PP-hez képest,viszont a PP klasszisokkal jobb.A conti menet teljesítménye meg nálam messze elmaradt a legendás tizen x ezer km-től.
Az a baj,hogy a PR2 árban nagyon el van szálva a kiszemelt gumik közt és mivel nekem nem mindegy,hogy az adott hónapban mennyi a kiadásom.Az a koncepcióm, hogy kevesebb pénzért azért kapok egy jó gumit.
Próbáld, Neked az jobb mert a PR2 közepe egy kicsit csúszós és az nem baj féktávnál ha fog a gumi......az egy jó túragumi, de a PP2 csak jobban fog....
Na meg a régi SV-n 240mm-es, az újon 220-as tárcsa van. A felfogatási pontjaik viszont egyeznek.