.Nem lesz könnyű mostanság eladni de hátha sikerül majd neked.Felraktam én is az enyémet hátha sikerül de nem sok reményt fűzök hozzá
, és elmegyek angliába, vagy hollandiába dolgozni legalább 1 évre, így inkább eladom a kis drágaságot, ne álljon itthon a garázsba
. iwiw dettó.
lehet, hogy "ihletet" merítettek belőle, de mm-re az sv-ről koppintott rész nincs rajta tudtommal. Hasonlít-hasonlít, de egy teljesen önálló motor. Onnan tudom, hogy sokáig Hyo-t szerettem volna, csak aztán a Hyo fórumon láttam, hogy a hazai forgalmazó egyre rosszabbul áll az egyes kérdésekhez, aztán így a "biztosabb" SV-t választottam a végén.
A motort illetően az a legenda (vagy valóság?) hogy olyan mérnökök tervezték, akik korábban a suzuki fejlesztési részlegén dolgoztak... a motor saját tervezésű, esetleg csak "valaminek" az "alapján" készült, érted... alapvető konstrukciós eltérések is vannak benne, pl siklócsapágy helyett görgős, stb. A befecskendező is sokkal későbbi évjárattól került fel, és más gyártmányú. Specifikációs eltérések (vázgeometria, motor löket-furat, stb) fejből nem mennek, guglizni meg lusta vagyok, de akit mélyebben érdekel ugye..... :)