Miért ez a nikkem? Nemértem.... Meg akarom változtatni és kiírja, h csak egyszer lehet, ami nem is baj, de a vanyek nick már foglalt azt írja ki. Tudom, mivel én vagyok az de akkor miért nem az jelenik meg?
Megy az eszmefuttatás a kocsikról, de az igazság az, hogy mindenkinek másra kell, és mindenkinek más a mércéje. Nekem van egy 1.4 PDTDI Polo, és ki kell mondani ocsmány hangja van a 3 henger dieselnek, de megy mint a barom és termeli a gázolajat Viszont sokan kutyázzák (mint az előttem szólók) nem értem miért... Pár napja vettem egy törött 307-es 1.6HDI-t. Hát szerintem lecserélem a Polot az helyett pedig egy ocsmány francia kocsi, ami már annyira nem is ocsmány. Nagyon fejlődnek a franciák minőségben és luxusban, desing-ban meg mindig is jobbak voltak. Kinek a pap, kinek a 23 éves unokahúga
Tisztázzunk valamit.. én nem arra gondoltam hogy elszüttyögünk 50 körül 2000 fordulat mellet, és innen gyorsítunk ki.. mert az nem játsza, tudom jól. De ha ennyivel lehet menni akkor folyamatos haladás mellett (ami mondjuk Bpesten elég ritka) nyilván jobb mint 3ezres fordulaton ugyan ez
A kis olasszal ez tuti nem menne.Jellemzően 3500-tól éled 4-4500 nál adja le a maxot így igyekszem mindíg ott tartani.
Cik-cakk az egész városi harc.
Titta idegzsába vagyok míg ki nem kerülök.
..akkor meg? Lényeg az hogy vonszolja magát. Ha meg action van vissza kell váltani kettőt, és usgyi.. de csak arra várva hogy mikor lövünk ki felesleges pörgetni
Feltételezhető hogy nem autópályás menet után fog egyből beállni a garázsba vele senki, továbbá feltételezhető az is hogy aki boyracerkedésre használja majd ezeket az vagy hamarabb összetöri az egészet mint ahogy baja lehetne, vagy figyel a bemelegítési visszahűtési folyamatra.
Mivel városi forgalomban nem igazán pörög kétezer felett, így a turbo sincs annyira igénybevéve, így nem is kell majd minek visszahülnie.
Turbós kocsink van nekünk is... csak autópályázás után szoktuk óvatosan visszahűteni..am normális vmax 100 (ekkor se forog még 2000ret) után nem.Valamint amíg nincs legalább 80 fokos a víz 2000 fölé se forgatjuk..és 450ezernél még az eredeti turbó van benne.. nem kell ezt túlmisztifikálni szerintem.
Az esetek többségében meg csak utánanéz a kedves vevő hogy mit vett, és azt hogyan szabad használni (kivéve ha nem.. de ez sztem kevésbé jellemző)
Le kell szedni a fenébe.Enyimé 1,2-es van benne 80 ló................na jó már pár szétszaladt az évek alatt de még mindíg bőven több mint amennyire lehet haladni mostanság.
Japoautómsem.
És dieselemsem.
A legtöbb családi-városi-kis-középkategóriás-benzines autó 4-5ezres fordulaton adja le a max teljesítményt:)(és nyomatékot)
/Ezek az új TFSi-k viszont 2000-5000ig leadják a max forgatónyomatékot/
megj: Az SV koncepciómat meg mindenki leszarja
(pillanatnyi fogy. mérő szerint,ami ugye fene tudja mennyire jó,de az átlag fogyasztást halálpontosan számolja,szal bízom benne)
Cik-cakk az egész városi harc.
Titta idegzsába vagyok míg ki nem kerülök.
Mivel városi forgalomban nem igazán pörög kétezer felett, így a turbo sincs annyira igénybevéve, így nem is kell majd minek visszahülnie.
Turbós kocsink van nekünk is... csak autópályázás után szoktuk óvatosan visszahűteni..am normális vmax 100 (ekkor se forog még 2000ret) után nem.Valamint amíg nincs legalább 80 fokos a víz 2000 fölé se forgatjuk..és 450ezernél még az eredeti turbó van benne.. nem kell ezt túlmisztifikálni szerintem.
Az esetek többségében meg csak utánanéz a kedves vevő hogy mit vett, és azt hogyan szabad használni (kivéve ha nem.. de ez sztem kevésbé jellemző)