Amúgy az a chip mire jó.?Elég olcsón láttam a másodikon és valami nitro van ráírva.Elég szerény az angolom így csak sejtem hogy valami teljesítmény növelű cucc lehet.
A link nem jött be az aksón valami pókember cd meg ilyeneket adott ki.
A gép megvan várja a jóidőt meg a vizsgát.Egyenlőre marad gyári csak a fém fékcső extra meg ha találok csomagtartórendszert olcsón.Vagy esetleg valaki válalja csből a legyártást.Még konzultálok egy lakatossal.
Sziasztok!Új vagyok itt és máris 1 kéréssel kezdeném.Van 1 DL1000-em és középsztendert keresnék hozzá mivel a gyári élég borsos.Még szeretnék oldal dobozokat+tartót is.Ha netán tudnátok segíteni megköszönném!Elérhetőségem:zsolti32@freemail.hu
T
udom a téma nem ide vág de gondoltam olvashatja itt is egy szaki.
Sziasztok!
Suzuki SV 650 (2000 évj) -hez keresek első fékkart, hátsó fékpedált, kuplung kart, továbbá sebességváltó kart. Kérném hogy aki tud segítsen honnan tudnám beszerezni ezeket, mert tanácstalan vagyok! Köszönöm!
Címem: csabka75@yahoo.com
Tel.: 06-30/5784433
Azt én hoztam el... Szerintem a 30 jó ár volt érte!
Aki olcsón akar jó dobozt venni annak csak aánlani tudom a louisos Moto detail 44 literes dobozát. Dupla falu strapabíró és csak 89 eur... nekem 3 éve vanés nagyon bevált...
Janó szerintem hívd fel a motorpontosokat a honlapjukról! Mert tuti hogy ők azok!
Sziasztok!
Én is nézegettem doboztartókat a motoromhoz, mondjuk az enyém 99-es, és kb 70eFt-ra jött volna ki csak a tartó ami 3 dobozt rögzít.
Így elhatároztam, hogy megcsinálom magam. Oldaldobozt megvettem meg a középsőt is, aztán hajlítottam hozzá csövet 3/8-ad colos acél cső kb 6 méter kellett hozzá (Jó sokat elszórakoztam vele, míg jó lett).
Az oldaldoboz rögzítéséhez lehet kapni kis füleket ez kb 5000Ft-volt az oldaldobozt 25-ért vettem vaterán, míg a középsőt a kelóban ezt: Kappa K46 monolock túradoboz ehez adnak platnit is, tehát az is minusz és ez 33500Ft volt. Igy lett egy 46 literes középső és két 21 literes oldal doboz.
Olcsó noname dobozt nem mertem megint venni, mert már egyszer pórul jártam vele, ugyan is üresen leesett a motorról menet közben.
Sok sikert hozzá.
A képesmotoron árult egy Balatonfüredi srác komplett szettet.
Csomagtartó rendszer + 3 GIVI doboz 150-ért./Sv1000S-re/
A csomagtartó rendszert már eladta, csak a dobozok vannak még meg neki.A Kappának is vannak jó dobozai, az árban benne van a
platni is.
nem érdekell valakit egy sv 1000s ?metál fekete twobrothers dobokkal fekete verseny plexi bukogomba , chip tuning 87%-os diablo corsa sZettel?1.7 m 2006-os a fényezés uj meg garázsban tartott,turázásra használt.
Mindegy,regisztrálok aztán hátha van még nekik!
Az a baj hogy ehhez még vennem kell platnit (8000 Ft.),oldaldoboztartót (27000 Ft.),és akkor még sehol sincsenek a dobozok amiből a nagyobbak egy 50-esbe kerülnek! No majd apránként!
szia !
a vaterán nézzed meg múlt héten hírdettek 14 000 ft-ért olyat amire oldaldobozokat is lehet szerelni. jelenleg nincs fennt most néztem meg, de később hátha szerencséd lesz és újra felteszi az illető.
Szerencsére,semmi maradandó.
Egy kisebb térdműtét + az oldalam mostanában kapja vissza eredeti formályát,de mázlista voltam,mert járhattam volna roszabbul is.De ki emlékszik már arra,max ha a térdemre nézek vagy rosszul fordulok,de majd az idén "óvatosabb" leszek.
Az első link nem jó azért tettem be mégegyszer!
A gép megvan várja a jóidőt meg a vizsgát.Egyenlőre marad gyári csak a fém fékcső extra meg ha találok csomagtartórendszert olcsón.Vagy esetleg valaki válalja csből a legyártást.Még konzultálok egy lakatossal.
http://cgi.ebay.co.uk/racing-p...
Én innen rendeltem váltókart,itthon 15000 körül van,e-bay-ról megrendeltem postaköltséggel eggyütt 6500 Ft.-ért!
T
udom a téma nem ide vág de gondoltam olvashatja itt is egy szaki.
Suzuki SV 650 (2000 évj) -hez keresek első fékkart, hátsó fékpedált, kuplung kart, továbbá sebességváltó kart. Kérném hogy aki tud segítsen honnan tudnám beszerezni ezeket, mert tanácstalan vagyok!
Címem: csabka75@yahoo.com
Tel.: 06-30/5784433
Aki olcsón akar jó dobozt venni annak csak aánlani tudom a louisos Moto detail 44 literes dobozát. Dupla falu strapabíró és csak 89 eur... nekem 3 éve vanés nagyon bevált...
Janó szerintem hívd fel a motorpontosokat a honlapjukról! Mert tuti hogy ők azok!
Én is nézegettem doboztartókat a motoromhoz, mondjuk az enyém 99-es, és kb 70eFt-ra jött volna ki csak a tartó ami 3 dobozt rögzít.
Így elhatároztam, hogy megcsinálom magam. Oldaldobozt megvettem meg a középsőt is, aztán hajlítottam hozzá csövet 3/8-ad colos acél cső kb 6 méter kellett hozzá (Jó sokat elszórakoztam vele, míg jó lett).
Az oldaldoboz rögzítéséhez lehet kapni kis füleket ez kb 5000Ft-volt az oldaldobozt 25-ért vettem vaterán, míg a középsőt a kelóban ezt: Kappa K46 monolock túradoboz ehez adnak platnit is, tehát az is minusz és ez 33500Ft volt. Igy lett egy 46 literes középső és két 21 literes oldal doboz.
Olcsó noname dobozt nem mertem megint venni, mert már egyszer pórul jártam vele, ugyan is üresen leesett a motorról menet közben.
A képesmotoron árult egy Balatonfüredi srác komplett szettet.
Csomagtartó rendszer + 3 GIVI doboz 150-ért./Sv1000S-re/
A csomagtartó rendszert már eladta, csak a dobozok vannak még meg neki.A Kappának is vannak jó dobozai, az árban benne van a
platni is.
Az a baj hogy ehhez még vennem kell platnit (8000 Ft.),oldaldoboztartót (27000 Ft.),és akkor még sehol sincsenek a dobozok amiből a nagyobbak egy 50-esbe kerülnek!
Igaz amit egy motorra fel lehet szerelni, azt
aranyárban árusítják !
http://arukereso.vatera.hu/ite...
Ők egy motor szalon lehetnek, szerintem a www.motorpont.hu
a vaterán nézzed meg múlt héten hírdettek 14 000 ft-ért olyat amire oldaldobozokat is lehet szerelni. jelenleg nincs fennt most néztem meg, de később hátha szerencséd lesz és újra felteszi az illető.
Egy kisebb térdműtét + az oldalam mostanában kapja vissza eredeti formályát,de mázlista voltam,mert járhattam volna roszabbul is.De ki emlékszik már arra,max ha a térdemre nézek vagy rosszul fordulok,de majd az idén "óvatosabb" leszek.