Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Egy éve én is ilyen bukót akartam venni, aztán a kereskedésben rábeszéltek a fiber D1-re, ami kicsit drágább, meg valamivel jobb, bár nem tudom már pontosan milyen különbséget mondtak. Én úgy tudom a Fiberpro a legolcsóbb karbonsisakok között van. A fiber D1-emmel tökéletesen meg vagyok elégedve, a plexi könnyen cserélhető, nincs benne huzat, épp csak pici légmozgás, nyitott szellőzőkkel természetesen ez is huzatosabb lesz. A plexin van egypár karc, nem jelentős, amúgy az is teljesen oké, 0 fok körül sikerült az alját bepárásítani:) Szerintem teljesen jó sisak, valószínűleg a Fiberpro sem rossz.
Ez tényleg fura, de a sima 1-1500 körül megáll, itt is van aki annyiért tudja adni.
Nekünk 5 laser sisak van a családban és megérik az árukat. Most egy jobb van, de az kétszer annyiba is került. Voltam már autó alatt is a felnyitható típussal és bár beszorult alá a fejem nem nyílt fel és meg sem éreztem a dolgot.
bocsi tud nekem valaki segíteni abban, hogy a lazer sisakok milyenek?
igazából én egy lazer fiber-pro heartbreaker sisakot néztem ki, ennek mi a hátránya?, megéri? és egyáltalán női v. férfi? :P köszi
Értem csak simát 3400ért tudnék iridiumost meg 2400-ért?Kicsit furcsa..
Sima, az iridiumos feleslegesen jó bele ráadásul pl. Fr-nek is kb annyit bírt mint a normál.
Tudom,hogy az a jó bele csak nem tudom melyik...a sima vagy az iridiumos..
sze! jó az ngk, nekem az volt benne és arra is cseréltem!
Szerintetek milyen gyertyát érdemes tenni az sv-be?Tudom,hogy volt már ez a kérdés de lusta vagyok visszaolvasni..Érdemes megvenni az iridiumos gyertyát(ngk)vagy nem?2400ftért találtam a neten az iridiumosat..A nagyvas.hu-n meg 3350ft ért van a sima(cr8ek)
Hát Skacok, többször, több helyen olvastam már (már máshol is előkerült) hogy a Pilot Sport nem tapad rendesen.
Avval a gumival is simán le lehetett dönteni a gépet peremig a Pilisben, mindenféle megcsúszás nélkül. Igaz 5000 km alatt elkopott (szinte a teljes futófelület, nem csak a közepe). Viszont szerintem, ennél többet nem lehet várni egy ilyen kategóriájú gumitól. Most Corsa III van fent, nyilván a profilja miatt érezhetően jobban (nagyobb szögben!) dönthető.
De szerintem átlagos motoros a két, homlokegyenest más gumiból jelentős különbséget nem tud leszűrni közúton.
Bár lehet, hogy csak én érzem így.
Van még egy gyári Yuasa bontatlan aksim is 650-be. Akit érdekel olcsóbban megkaphatja ;)
Köszi,válaszoltam is rá
2006-2007-es a gép.Elvileg a szine miatt 2006-os a forgalombahelyezés miatt 2007-es.Fene tudja eredetiséges nem tudta megmondani úgyhogy maradt 07-es.Majd kiderül pályát nem látott szép is lett volna egy 69 éves emberkétől beengedik pályára.
Tényleg nem túragumi, pályára is használták, de úgy tudom már újabb van helyette.
Őőőőő akkor ez nem túragumi.Mostmár tényleg kivi vagyok mennyit ment ez a gyösz.Este berakom a panelt a műszerfalba.
5-10000km-ig szokta bírni rider-től függően.
Nah ennek örülök hál istennek a kis tata nemigen koptatta az oldala még szőrös lábtartó koptató sosem ért le.
Ha én is biciklisen megyek vajh mennyit mehet el?
Picit kifogytam anyagilag legalább ezt a szezont ki kéne birnia.
A D208 sokkal jobb mint a D220 és jobban is kopik(de legalább tapad ).
Már tudom mért vágtam rá a D208-at.Az enyémen az van és a többi alkatrész állapotából ítélve gyári.Ez most jó vagy rossz gumi vajon?Bocs de nemigen értek még a gumitémához.
Sziasztok! Ingyen átiratnám valaki nevére a motorom! 12eKM, K7! Képek az adatlapomon! Természetesen a hitel fennmaradó összegét az új tulajnak kellene fizetni!
Szeretnék új motort, azért adom el!
Ha valakit érdekel írjon! Amúgy a hétvégén felrakom majd hirdetni is, valamelyik honlapra (majd belinkelem)
A motor hibátlan és sérülésmentes. Most volt kötelező szervizen. Extrák: sportdob, Michelin Pilot power gumik, EBC fékbetétek (új, még nem raktam be), motoremelő!
Köszi próbáltam most nem vette fel ki volt kapcsolva.De mindegy is megoldódott elvittem bowdeneshez és simán meghosszabbította.
én meg elmentem motorozni egyedül, mert soha nem érsz rá!
Takarítok jah :D
Balu, mail ment.
Szevasz!
Bocs a kései válaszért,de melóztam.
A gumival meg vagyok elégedve,mert a tapadása jobb ( szerintem ) mint a Michelin Pilot Sport -nak, ami előtte volt és ahoz képest a profilja is keskenyebb,így dönteni is jobb vele.
Tartósságot még nem tudom,de én úgy 6-7000 km-re tippelek.
De ki tudja.
Eddig még jobban bejött mint az előző,igaz az olcsóbb lett volna.
A lényeg,hogy nem bántam meg a választást.
Tavaszi lomtalanítást csinálsz?, vagy csak garázst takarítasz?