Hali!
Egy éve én is ilyen bukót akartam venni, aztán a kereskedésben rábeszéltek a fiber D1-re, ami kicsit drágább, meg valamivel jobb, bár nem tudom már pontosan milyen különbséget mondtak. Én úgy tudom a Fiberpro a legolcsóbb karbonsisakok között van. A fiber D1-emmel tökéletesen meg vagyok elégedve, a plexi könnyen cserélhető, nincs benne huzat, épp csak pici légmozgás, nyitott szellőzőkkel természetesen ez is huzatosabb lesz. A plexin van egypár karc, nem jelentős, amúgy az is teljesen oké, 0 fok körül sikerült az alját bepárásítani:) Szerintem teljesen jó sisak, valószínűleg a Fiberpro sem rossz.
Nekünk 5 laser sisak van a családban és megérik az árukat. Most egy jobb van, de az kétszer annyiba is került. Voltam már autó alatt is a felnyitható típussal és bár beszorult alá a fejem nem nyílt fel és meg sem éreztem a dolgot.
bocsi tud nekem valaki segíteni abban, hogy a lazer sisakok milyenek?
igazából én egy lazer fiber-pro heartbreaker sisakot néztem ki, ennek mi a hátránya?, megéri? és egyáltalán női v. férfi? :P köszi
Szerintetek milyen gyertyát érdemes tenni az sv-be?Tudom,hogy volt már ez a kérdés de lusta vagyok visszaolvasni..Érdemes megvenni az iridiumos gyertyát(ngk)vagy nem?2400ftért találtam a neten az iridiumosat..A nagyvas.hu-n meg 3350ft ért van a sima(cr8ek)
Hát Skacok, többször, több helyen olvastam már (már máshol is előkerült) hogy a Pilot Sport nem tapad rendesen.
Avval a gumival is simán le lehetett dönteni a gépet peremig a Pilisben, mindenféle megcsúszás nélkül. Igaz 5000 km alatt elkopott (szinte a teljes futófelület, nem csak a közepe). Viszont szerintem, ennél többet nem lehet várni egy ilyen kategóriájú gumitól. Most Corsa III van fent, nyilván a profilja miatt érezhetően jobban (nagyobb szögben!) dönthető.
De szerintem átlagos motoros a két, homlokegyenest más gumiból jelentős különbséget nem tud leszűrni közúton.
Bár lehet, hogy csak én érzem így.
2006-2007-es a gép.Elvileg a szine miatt 2006-os a forgalombahelyezés miatt 2007-es.Fene tudja eredetiséges nem tudta megmondani úgyhogy maradt 07-es.Majd kiderül pályát nem látott szép is lett volna egy 69 éves emberkétől beengedik pályára.
Nah ennek örülök hál istennek a kis tata nemigen koptatta az oldala még szőrös lábtartó koptató sosem ért le.
Ha én is biciklisen megyek vajh mennyit mehet el?
Picit kifogytam anyagilag legalább ezt a szezont ki kéne birnia.
Már tudom mért vágtam rá a D208-at.Az enyémen az van és a többi alkatrész állapotából ítélve gyári.Ez most jó vagy rossz gumi vajon?Bocs de nemigen értek még a gumitémához.
Sziasztok! Ingyen átiratnám valaki nevére a motorom! 12eKM, K7! Képek az adatlapomon! Természetesen a hitel fennmaradó összegét az új tulajnak kellene fizetni!
Szeretnék új motort, azért adom el!
Ha valakit érdekel írjon! Amúgy a hétvégén felrakom majd hirdetni is, valamelyik honlapra (majd belinkelem)
A motor hibátlan és sérülésmentes. Most volt kötelező szervizen. Extrák: sportdob, Michelin Pilot power gumik, EBC fékbetétek (új, még nem raktam be), motoremelő!
Szevasz!
Bocs a kései válaszért,de melóztam.
A gumival meg vagyok elégedve,mert a tapadása jobb ( szerintem ) mint a Michelin Pilot Sport -nak, ami előtte volt és ahoz képest a profilja is keskenyebb,így dönteni is jobb vele.
Tartósságot még nem tudom,de én úgy 6-7000 km-re tippelek.
De ki tudja.
Eddig még jobban bejött mint az előző,igaz az olcsóbb lett volna.
A lényeg,hogy nem bántam meg a választást.
Egy éve én is ilyen bukót akartam venni, aztán a kereskedésben rábeszéltek a fiber D1-re, ami kicsit drágább, meg valamivel jobb, bár nem tudom már pontosan milyen különbséget mondtak. Én úgy tudom a Fiberpro a legolcsóbb karbonsisakok között van. A fiber D1-emmel tökéletesen meg vagyok elégedve, a plexi könnyen cserélhető, nincs benne huzat, épp csak pici légmozgás, nyitott szellőzőkkel természetesen ez is huzatosabb lesz. A plexin van egypár karc, nem jelentős, amúgy az is teljesen oké, 0 fok körül sikerült az alját bepárásítani:) Szerintem teljesen jó sisak, valószínűleg a Fiberpro sem rossz.